hvordan du tilføjer varme til en familie værelse

hvordan du tilføjer varme til en familie værelseAlrummet er et sted, hvor alle samler , aktier butikker , og nyder hinandens selskab . Tilføjelse varme i alrummet kan gøres meget billigt og tilføjer desuden karakter og flare til dit space
1 .
har et formål
Gør hver rum i dit hus tjener et bestemt formål . Mange mennesker har et rum, hvor alting sker som et tv for underholdende , børnene legeplads , samt spise . Dette forhindrer et værelse fra at have karakter og formål , da det er fylde roller flere rum i huset . Et værelse hovedformål vil give spor og hints for korrekt indretning . Lad rummets formål at træffe afgørelse om indretning . For eksempel er comfy stole , læselamper , og en smuk skrivebord indretningen for et kontor . Når hvert værelse har sin egen formål , alrummet får et liv i sit eget .
2 .
Brug farve
Paint væggene i rummet en dyb orange eller rød , eller endda en lilla nuance . Hvis du ikke ønsker at male alle væggene , kan du male en enkelt væg og bruge det til at vise kunst ( som en oliemaleri ) eller billeder af familie og venner . Du kan gå med en frameless oliemaleri ( for at spare penge ! ) som godt.
3 .
ADD et overdådigt Område Tæppe
Center et overdådigt område tæppe i et område, hvor det tager op mest plads endnu ikke overmande rummet ved hjælp af sin størrelse . Brug en tyk sort for at tilføje den største mængde af varme til rummet . I løbet af sommermånederne kan du bytte det ud for en køler , elegant tæppe såsom en sisal eller orientalsk tæppe .
4 .
bruge stearinlys
Stearinlys vil altid give varme til et værelse . Shop rundt til unikke lysestager , der passer til din personlighed og stil . Vinstokke eller blomster kan tilføjes ekstra påvirke . Den anden mulighed er at gå med hængende stearinlys Sconces og hænge lys inventar . Hængende væg stearinlys tilføje en unik flair og karakter til rummet ( da de kommer i så mange sorter ! ) og er børnesikrede også!
5 .
holde tingene FRISKE

Shop rundt efter pyntepuder i forskellige farver , mønstre og materialer . Brug dem til at fikse op sofaen eller sengen . Brug levende farver som rød , lilla og lyse gule farver sammen med nogle fancy mønstre og materialer . Du kan have nogle pyntepuder til sommer tid , vinter , eller når du er i humør til at ændre dit hjems indretning ! De pyntepuder til venstre er fra www. greenhousemall. com
6
ADD LYGTER
Ud over stearinlys . tilføje dimmere og dystre skifter til den lyskilder i dit værelse for at tilføje ekstra varme . Jo mere lys , du har til rådighed , jo mere ' humør ' og atmosfære du kan skabe! Shop rundt til forskellige lamper og nuancer så godt. Ligesom pyntepuder , snup et par forskellige lampeskærme , så du kan skifte en ud , når du har lyst til at ændre det omgivende lys i et rum . Vælg lampeskærme , der adskiller sig i stil , samt hvordan de fordeler lyset i et rum .
7 .
ADD A SPEJL
Tilføj et spejl på en væg i et rum modsat , hvor naturligt lys kommer igennem . Spejlet vil reflektere lyset og giver rummet en varmere , indbydende føler samt gøre rummet synes større .
8 .
gør det personligt
Tilføj nogle planter ( real dem ! ) og læg dem i et hjørne af rummet for farve og stil . Hvis du ser et møbel , der gør du føler som om du ønsker at komme ind i rummet , samle den op . Lad rummets formål brændstof din indretning ideer !

gode råd og advarsler


 • Vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige farver og stilarter .
 • Skift ud pyntepuder , et tæppe , planter og lysestager hver 6 måneder eller deromkring , eller når årstiderne skifter .
 • Anden Artikel

 • de bedste blomsterhandlere i Brooklyn
 • ideer til vinduet sengeforhæng
 • flise brusebad grænseoverskridende ideer
 • hvordan man laver en kappe ur
 • unikke paneler ideer
 • traditionelle møbler historie
 • hvordan man designer indersiden af dit hus
 • Du kan laminat overtage en eksisterende lamineret køkkenbord ?
 • hvordan man kan finde stor sparsommelige boligtekstiler tilbud på Craigslist
 • hvad er en draperier header ?
 •