hvordan kan du hænge dit glas kunst?

hvordan kan du hænge dit glas kunst?Folk har værdsat glas til kunstgenstande siden den de gamle egyptere . Moderne glaskunst kan være både tunge og skrøbelige . For at vise kunsten til sin bedste side , skal du bruge de samme teknikker , som kunstnere og gallerier brug . Med det rigtige hardware , kan du oprette en galleri- kvalitet glaskunst vises i dit hjem

Planlægning

For at bestemme den mest effektive metode til at hænge en bestemt stykke glaskunst , beslutte, hvor du ønsker at hænge det . Overvej lyskilder . Den position, hvor man kan tænde glas bedst effekt kan bidrage til udformningen af en god placering for det . Naturligt lys , en spotlight , eller en anden lyskilde sætter ud kunsten glas god fordel .

Den sædvanlige regel er at hænge kunst i øjenhøjde , men det er fint at tage breddegrad som medlemmer af offentligheden og et specifikt husholdning varierer i højden . Lav en blyant mærke på væggen i midten af kunst glas objekt . Har en assistent med til at holde glas for at hjælpe placeringen til højre.

Hardware

Hardware , der holder glaskunst mindst en tomme fra væggen tillader lys at komme igennem glasset . Læg mærke forskellen, når du holder glasset op mod væggen i forhold til , når du holder den længere væk . Eksperimentere med forskellige lyskilder . Belysning bringer glaskunst i live .

Der er mange typer af kroge , beslag og monteringer til rådighed til at hænge kunst . Kig på hardware designet til ophængning glaskunst . I nogle steder , kan du være i stand til at skaffe disse leverancer på kunst levering , håndværk eller hjem forbedring butikker . Nogle online -kilder specialiserer sig i produkter og kits til at hænge glas kunst, herunder lim at obligationer metal og glas til at anbringe hængende hardware til glas permanent . Nogle tunge ophæng kan holde glaskunst vejer op til 30 pounds .

Ophængning af Glaskunst

Efter at have opnået et produkt , der passer til dine behov , rengøre bagsiden af glaskunst i centrum . En hurtig tørre -down med eddike-vand fungerer godt . Formålet er at fjerne alle rester , for at få effektive resultater med limen . Skylle det ud og tør den grundigt .

Påfør limen i overensstemmelse med brugsanvisningen , og tryk på hardware på limen . Hold hardware i stedet for et minut , eller så længe rettet til, at limen skal indstilles.

Installer den anden del af den hardware på din væg mærke , i henhold til anvisningerne . De fleste mounts kræver kun to skruer for at fastgøre den til væggen.

Efter limen tørrer , skal du skubbe glas hardwaren på væggen hardware . Nu er din kunst glas hænger på samme måde en professionel ville hænge det .

Anden Artikel

 • hvordan lyse op dit køkken
 • traditionelle møbler historie
 • hvordan du fjerner tavlen maling på en mursten
 • hvordan man designer en bordplade
 • hvordan du vælger maling farver til en stue
 • hvordan man finder en feng shui butik
 • hvordan man opbygger en rund picnic bord med siddepladser
 • hvordan man bruger flade marmor perler til at oprette en glasmaleri
 • hvordan man opbygger en klippevæg veranda
 • feng shui Yin & Yang farver
 •