hvordan lyse op dit køkken

hvordan lyse op dit køkkenDen virkelige trick til belysning dit køkken kommer fra at bruge lag : Task , Ambient , Accent , og dekorativ . Mange mennesker blot forsøger at tænde deres køkken med en kæmpe belysning fastholdelsesanordningen på loftet . Dog kan denne strategi at skabe for meget genskin , hvor lyset selv overmander de møbler , og mennesker i køkkenet .
Ved at spille med de lag af belysning , der er beskrevet nedenfor, kan du oprette en atmosfære, der er indbydende som . samt praktiske
1
ADD opgave belysning
Task belysning er det vigtigste belysning i køkkenet . Det er det lys, du bruger , når du laver mad og tilberede , så det tager den forreste scenen , når designe dit køkken belysning lag . Tilsæt belysning over øen (hvis du har en ) og i overhead kabinetter . Hovedsageligt , hvor du vil være madlavning og læsning opskrifter .
Placer opgaven lysarmaturer under overskabe . Du kan også bruge lysstofrør eller en » pucken "let , som anvender hockey-puck formet halogenspots . Tilføj en lysdæmper til under-kabinet lys til opgave belysning samt omgivelsernes køkken belysning .
2 .
ADD belysningsforhold
omgivende belysning blødgør skygger og streger på folks ansigter og skaber en varm og indbydende atmosfære . Omgivende belysning bringer folk til køkken og spisestue områder af dit hjem og opfordrer dem til at spise og hygge sig .
Nogle gode lysarmaturer vedhæng lys hængende over øen samt forsænket belysning i loftet . Måske ønsker du at eksperimentere med spor belysning . Billedet til venstre er Pro Track ® 300 Watt Bronze Seks Light Wave Bar fra Lamper Plus for 180 dollars .
3 .
ADD punktbelysning
Accent belysning i køkkenet er designet til at fremhæve et knudepunkt eller kunstværk . Det er de fineste af alle køkkenet belysning lag , men kan forværre den kunst eller backsplash du har brugt så lang tid at plukke ud .
Track belysning er et andet eksempel på en accent belysning stativ , samt retningsbestemte eye- Bolden lys og væg Sconces . Enhver form for forsænket lysarmaturer som rigtig godt . Arbejde med varierende stråle spreads , så som din omdrejningspunktet ændringer i størrelse , alt hvad du skal gøre er at skifte pære .
4 .
tilføje dekorative LYGTER
Nøglen til dekorativ belysning i dit køkken er , at det skal være i direkte forhold til størrelsen af køkkenet . Hvis du har et stort køkken , der lysekroner og hængende vedhæng spille en større rolle . Altid huske på forhold , når du køber armaturer samt skygge materialets opacitet at skjule pæren .
Dette vil være den dyreste tilføjelse til dit køkken belysning . En dejlig lysekrone , ligesom Bellora lysekrone på Pottery Barn , køre kan op til 300 dollar. Gem dekorativ belysning til det sidste.
5 .
OVERVAELTE LAG
Brug lysdæmpere for hver af strengene for at tilføje en række lysscener til dit køkken . Hvert lag vil koste dig omkring $ 20, og med så megen alsidighed du kan indstille dit køkken til næsten ethvert humør du gerne , bare have hvert lag på en anden lysdæmper .
6 .
PLAY med forsænket belysning
Forsænket lysarmaturer ikke tager en masse plads og når det kombineres med lysdæmpere og dim switches kan næsten skabe enhver stemning for et værelse . Prøv nogle forsænket belysning under skabene og på loftet .

gode råd og advarsler


 • Placer lysdæmpere uden for rækkevidde for gæster og børn (som i et hjørne ) , så folk ikke ved et uheld støde ind i kontakten og ændre belysningen .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan krølle stof bånd
 • traditionelle ophængning af lamper
 • traditionelle møbler historie
 • hvordan man vælger en Haas frysere dør stil
 • hvordan man kan male en asbest tag
 • hvordan du installerer et anker i gipsvæg
 • hvordan man kan male tag skifer fliser
 • hvordan man wire lys fra en strømkilde
 • hvordan man kan blande metallak
 • hvordan man kan omlakering flise omkring en pejs
 •