hvordan man kan bejdse eg frysere

hvordan man kan bejdse eg frysereFarvning eg frysere kan være udfordrende , men med tilstrækkelig tid , ordentlig forberedelse og de rigtige værktøjer kan du tilføje en smuk træ-finish til din eg frysere . Ved at købe ufærdige eg kabinet og farvning det selv , kan du oprette en professionelt udseende til en brøkdel af prisen for færdige kabinet . Når du gør din egen farvning , kan du få en brugerdefineret kigge efter skabet finish , eller matcher en eksisterende træ . Din isenkræmmer personale kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der bedst passer til dine behov .

Du skal bruge:
træ heste eller andre set- up til at placere frysere flad
. Sandpapir korn 120 og 220 grus .
Pre-pletten træ balsam .
Pletten .
Børster .
Bomuld klude eller ost klud .
Lak.
Rengøringsmiddel til børster .

Forberedelse


1 .
Fjern alle hardware og døre fra skabene . Placer skabe og døre på en plan overflade i et område med god luftcirkulation . Hvis skabene vil forblive på væggen under farvning , skal du fjerne dørene og beskytte skranker, gulve og apparater fra pletten . Tape rabat på alle væg eller et vindue område , der skal beskyttes .
2 .
Slib træet med 120 sandpapir i retning af kornet . Sand en anden gang ved hjælp af 220 sandpapir , igen går i retning af kornet . Grundigt fjerne alle støv fra træet.
3 .
Hvis det ønskes , børste på en frakke af præ-pletten træ balsam . Lad denne tørre grundigt efter fabrikantens anvisninger . Træ balsam kan hjælpe pletten til at absorbere mere jævnt og forbedrer det færdige look .

Farvning og efterbehandling


1 .
begynder at anvende plet i selv strøg med ost klud eller bomuld klude . Umiddelbart Tør nogen overskydende bejdse eller løber . Nogle pletten producenter anbefaler forlader skamplet på i ti minutter og derefter tørre det ud , mens andre anbefaler at tørre den væk med det samme. Vælg en metode og være konsekvent gennem hele projektet for en mere ensartet finish . Plet tilbage på mere end 30 minutter vil mørkere i træet.
2 .
Når du har fjernet det overskydende pletten , tage en ren klud og tør træet en anden gang , igen i gang med den korn . Det er vigtigt at holde din klud glat og fri for rynker at undgå pletter , striber eller pletter . Hvis det forekommer , glatte dem ud straks .
3 .
Lad pletten tørre helt , efter fabrikantens anvisninger . Hvis det ønskes , kører en ventilator i området , men ikke pege direkte på træet .
4 .
Påfør det første lag af en fugt resistent lak til at tørre skabene med en god børste . Må ikke anvendes alt for tungt og gå med træets årer . Når det første lag er helt tørt , anvende en anden lag på samme måde . For at få en flot finish , er det nødvendigt for lak til at tørre mellem hvert lag . Der findes flere typer af finish . For at få en skinne , skal du sørge for at bruge en højglans produkt . Vælg en finish , der matcher den type pletten , der blev brugt .

gode råd og advarsler


 • sammenligne produkter og købe en , der passer bedst til dine behov . Prøve produktet på et tilsvarende stykke træ , så hvis du ikke kan lide de resultater, du vil finde ud af , før du begynder projektet.
 • Arbejde langsomt og være konsekvente , ved hjælp af lignende teknikker ved anvendelse af pletten og finish så din fryser har et professionelt udseende .
 • Farve-og finish er meget brandfarlige . Klude skal hænges op i et godt ventileret område væk fra varme eller flammer og lov til at tørre . Må ikke bolden dem op eller sted i en overdækket beholder .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en lejlighed uden at få smidt ud
 • Hvordan kan jeg lave et lille badeværelse indbydende ?
 • hvordan man kan folde et blåt print
 • hvordan du installerer dekorative fliser grænser
 • hvordan man kan male en overjordisk pool
 • flise brusebad grænseoverskridende ideer
 • hvordan man kan rense en pejs arne
 • hvordan man bruger lud som maling remover
 • hvordan man kan konvertere lys magt til lumen
 • hvordan man kan anvende olie på en gned bronze finish
 •