hvordan man kan dekorere et spædbarn er plads til mindre

hvordan man kan dekorere et spædbarn er plads til mindreUdsmykning et spædbarn værelse kan være så sjovt , især hvis dette er dit første . Gør det på et budget er udfordringen . Der er mange måder, du kan tilføje sjove og flare til dit barn værelse uden at sprænge banken

Du skal bruge: .
Kreativitet
Maling.
Nogle enkle tilbehør .
Vægudsmykning.


1 .
Vælg dit tema . Den bedste Temaet for begge køn er en , der er neutral og kan vare langt ind i det lille barn år . Hvis du beslutter dig for et tema som f. eks en Peter Plys-vide, at du kan ændre denne ret hurtigt, hvis din lille man kommer ind i lille barn år og ikke længere lide den nuttede lille fyr . Picking et farveskema kan være bedre måde at gå, hvis du er på et budget .
to .
Start udsmykning tidligt i graviditeten og shop clearance gangene , hver gang du laver en tur til butikken . Du ved aldrig, hvad du vil finde . Jeg fandt nogle gode wall stickers på Target , der var clearanced for kun et par dollars , der fuldstændigt forvandlet mit barns værelse .
3 .
Spild ikke dine penge på den dyre krybbe sæt ( narresut , kofangere , pude osv. ) . De er usikre , og bør ikke anvendes i en spædbarn værelse alligevel . I stedet finde en overdådigt tæppe , trykt ark , nogle søde udstoppede dyr , bøger og en mobil , der matcher din farvesammensætning . Disse elementer kan alle købes for under $ 10 hver og kan placeres rundt i rummet for at tilføje til da u00A9 cor.
4 .
Dekorer din spædbarn væg med billig skygge kasser eller træklodser at stave deres navn . Disse enkle poster vil virkelig give det rum designeren kigge efter mindre
5
Maling af vægge en rig farve-. det kan virkelig forvandle et værelse og gøre det føles hyggeligt . Tilføjelse af en sød Valence over vinduet kan også binde sammen i stuen.
6 .
Endelig , så prøv at holde fast i møbler , der er alle samme farve . Du kan finde mange fornuftige stykker på Target , Walmart eller sendingen butikker . Vælg kun de elementer, du ved, du får brug for . Hvis du finder møbler , der ikke er det samme farve, du kan omlakering det med billig giftfri maling for at gøre det hele passer . I sidste ende bør du have det sjovt dekorere dit spædbarn værelse og nyd de penge, du har gemt på samme tid .

Anden Artikel

 • hvordan man kan omlakering flise omkring en pejs
 • hvordan man laver en kappe ur
 • hvordan man etch vinduer for privatlivets fred
 • hvordan man kan male aluminiumslister
 • hvordan man forbereder spisebord centrepieces derhjemme
 • hvordan man kan reglaze / ændre farven på keramiske fliser
 • hvordan man kan bejdse eg frysere
 • hvordan man kan dekorere en lejlighed uden at få smidt ud
 • hvordan de kan opfylde tapet til en malet væg
 • hvordan man finder en feng shui butik
 •