hvordan man kan iscenesætte et rum

hvordan man kan iscenesætte et rumDet sværeste ved at få et hus klar til markedspladsen er følelsesmæssigt løsne fra alle de dejlige ting , der bringer trøst og fred til husejeren , der siger, de bor der . Det er et sted i limbo-. ikke længere et hjem at trække sig tilbage til med velkendte komfort , fulde eller flyttede ud
Her er 6 skridt til at give retning og de grundlæggende krav til at flytte på

Du har brug for. :
Bokse til pakning /lagring
. Kasser til donation bunken .
Trash Can .
Mål Eye .
Rengøring Supplies .


1 .
decluttering
være objektive og hård når du gør det . Fjern næsten alt undtagen det vigtigste , afgørende brikker , der klart angiver, hvad der rummet anvendes til . For eksempel ville et soveværelse have sengen , helst natten står ( eller tabeller ) , og eventuelt en kommode i den . Alle ikke-væsentlige er gemt væk og vil forblive ude af syne i forbindelse med salget periode .
2 .
Arrangere
Stående ved rummets indgang , som en køber ville , gøre sig gældende ved fremvisning af de mest centrale møblet som om at hilse og hilser den person, der har det ansigt rummets forstuen , selv om det er en million dollar visning med gulv -til-loft vinduer framing udsigten. Dette er iscenesat levende , ikke rigtig levende , så perspektivet bliver vendt
Attraktivt arrangere koordinerende stykker : . tabeller på hver side , hvis det er muligt . Større stykker i soveværelset , kan sammen med enten tomme vægge eller modsat sengen for balance . I en stue det koordinerende stolene kan placeres modsat sofaen enten på en vinkel mod hinanden for at holde rummet åbent og udsigten fra uhindret døren . Eller bare have en stol i hver ende af den centrerede sofabord /fodskammel .
3 .
Udsmykning
Keep it simple . Brug soveværelset som eksempel to passende størrelse bordlamper for hver af natten står . Ingen lille accent lys , medmindre det er en planteskole eller en barns værelse . Hvis kun en night stand er tilgængelig , skal du bruge den anden lampe på kommoden . En blomsterarter arrangement eller andre centrale på kommoden . Et område tæppe til at bringe interesse og blødgøre rummet , hvis det er nødvendigt . Hvis det er et stort værelse , og der er en masse tom plads , kan en polstret stol , skammel eller bænk kan anvendes. Eller , at en stor silke træ udfylde en tom hjørne ( ingen plastik eller døde planter ) .
4 .
accenting
Yderligere rører der kan gøres for at varme og liver op i rummet som en romantisk indstilling på sengen med en bakke , to glas champagne eller rødvin ( ved hjælp af farvet glas brikker som drik ) , rosenblade , stearinlys og en silke kast .
Alternativt , en åben bog , læsebriller , en enkelt kop eller krus med kaffebønner inde sidder på natten stativ eller på en bakke for at angive en morgen ritual . Tøfler ved sengen , arkene bøjes tilbage .
billeder eller andre vægudsmykning hængt cirka 62-64 " fra gulv til midten af vægudsmykning ( øjenhøjde , afhængigt af højden på den person ) . Målet er at holde væggen tilsluttet kunst til sine omgivelser i modsætning til flydende i rummet i sig selv fra at være hang for højt . Vægkunst hjælper med at bringe alle de elementer sammen .
5 .
Farvelægning
Neutrals er de bedste muligheder . Den mest iøjnefaldende er de hvide , creme, beige , sorte , brune , taupes , grå , greens mvHvis dette ikke er en mulighed , holde farverne i dæmpede toner . Det er nemmere for øjnene og vil give mulighed for en dejlig overgang og flow , når køberen går igennem, og scanner rummet .
Stænk af farve at gøre et rum pop og er gode til at skabe visuel interesse . Komplementære røde , lilla , appelsiner er fremragende . Brug den sparsomt , dog . En pude eller to , en vase , vægudsmykning , eller et kast , for eksempel. Balance det ud , således at " pop "farve ikke dominerer et område af rummet . Bring farver ved til et andet sted , så øjet til at følge den , så hele rummet kan ses og tages ind
Sommetider fokus væg malet en farve skaber en sådan et stænk af farve , at mindre der er behov for i vejen for "pop " .
6 .
Rengøring
Skrub snavset væk og rene , ren, rene . Gør det gnistre , glans og lugte frisk-. altid

gode råd og advarsler


 • Musik kan afspilles fra skjulte steder og sat på en timer , når huset er ledig . Ligeledes kan det samme ske med lys , der giver en illusion der er nogen hjemme .
 • Hold garageportåbnere ude af syne og væk fra enhver brug , herunder Realtors . Disse kan ved et uheld efterladt eller i et almindeligt syn og hurtigt samlet op af " potentielle købere " til at komme ind på et senere tidspunkt , når ingen er hjemme .
 • bo i en iscenesat rum kan være besværligt , fordi der et showroom billede er ikke befordrende for rigtig levende . Men det er midlertidigt.
 • Anden Artikel

 • DIY : italiensk stil møbler maleri
 • korrekt produkter til malerarbejde køkkenskabe
 • typer af metal udendørs belysning
 • hvordan man kan konvertere lumen til footcandles
 • hvordan man kan male en asbest tag
 • hvordan man kan rense en pejs arne
 • definition af travertin
 • hvordan man wire lys fra en strømkilde
 • udsmykning idéer til , når en bror og søster deler badeværelset
 • hvordan man bruger flade marmor perler til at oprette en glasmaleri
 •