hvordan man laver en kappe ur

hvordan man laver en kappe urHolde styr på de timer er blevet forenklet ved spredning ure i hele huset . En måde at integrere tidsstyring med æstetik og indretning af hjemmet er ved at bygge en gammel lade hus Mantel ur . Mantel ure er en enkel og billig tømrerarbejde projekt , som du kan nyde i de kommende år . Du kan endda have de fleste af de materialer, du får brug for dette projekt lyve om i dit hjem butik eller værksted

Du skal bruge: .
1/2-inch tyk af 3-tommer bredt ru savet hårdttræ planker
Trælim .
Gerings eller rubrik sav.
Hastighed firkantet .
Udfør sømpistol .
Ur sæt hardware .
80-, 120-og 220- grus sandpapir
. Mejsel .
Bejdse eller maling .


1 .
Skær tre af de uslebne savet plankerne til 21 inches lang . Lægge dem fladt på et bord ved siden af hinanden og kant til kant . Tegn et center mærke på den øverste ende af den midterste planke . Afmærk en 90- graders gavl linje fra midten mærke til yderkanten af de to andre planker . Bunden af gavlen vinkler bør svare på hver af de ydre planker .
2 .
Klip siderne af laden huset mønster med en 45- graders vinkel langs den øverste kant . Den lange punkt i 45- graders vinkel skal matche den korte side af udgangen planken vinkler .
3 .
Klip taget af laden huset mønster . Skære en af tagets sider 10 inches lang . Skær anden side 9 ½ inches lang . Jo længere tag planke vil overlappe kortere ved gavlen højdepunkt. Skær bunden platformen planken 13 inches lang .
4 .
Lim og søm sideplanker til det ydre forsiden planker . Husk , at den lange punkt i 45- graders vinkel på siden planerne behov linje med den korte side af den ydre front planker vinkel . Nail midten planke til det ydre plankerne ved at køre en negl gennem den lange ende af den ydre planken er vinklet kant til den side af midten planke . Center den samlede laden huset mønster på bunden platformen planken og søm det på plads nedefra . Nail kortere tag planke til gavlen vinkel med den øverste kant flugter med Stormen højdepunkt. Søm andre tag planken på plads med den øverste kant flugter med den øverste kant af kortere tag planke .
5
Sand projektet gradvist fra en 80-. til en 220- grus glathed . Anvende bejdse eller maling til at matche motiv af de omkringliggende beboelsesrum . Bor et hul i midten af Mantel uret front for at imødekomme uret hardware . Installer ur hardware og fastgør selvklæbende urskive tal omkring time og minut hænder .

Anden Artikel

 • flise brusebad grænseoverskridende ideer
 • korrekt produkter til malerarbejde køkkenskabe
 • hvordan man reface skabe med metallisk
 • hvordan man wire lys fra en strømkilde
 • hvordan man laver en kappe ur
 • hvordan man bruger lud som maling remover
 • hvordan man kan konvertere lumen til footcandles
 • hvordan man kan konvertere lys magt til lumen
 • hvordan du fjerner tavlen maling på en mursten
 • hvordan man laver en plan
 •