hvordan man wire lys fra en strømkilde

hvordan man wire lys fra en strømkildeDen sværeste del af at tilføje et loft lys til en filial kredsløb kører kablet over loftet og bag væggene . Gør tilslutninger for kontakten og armaturet tager kun et par minutter , men tålmodighed kan være nødvendig , når threading ledninger over loftsbjælker og omkring væggen pigge . Uanset , selv under de mest forsøger betingelser , der tilføjer en let stativ er et projekt godt inden funktionerne i de fleste gør-det -selv

Du skal bruge:
Utility kniv eller Nøglehullet så
. Elskab.
Lyskontakt .
Skruetrækker .
Brace bar .
Træskruer .
Samleboksen .
Fisk tape .
2- leder NM kabel .
Bidetang .
Tape .
Lampen .
Drywall patch -kit .


1 .
Skær huller til væg kontakten og loftlampe . Instruktionerne fra producenten skal fortælle dig størrelsen af hullet , men det vil være mindst 6 inches i diameter , så du kan installere skinnen og armaturet boksen over loftet . Afbryde adgangen huller på det punkt , hvor væg og loft mødes over kontakten og over stikkontakten , at du vil bruge som en strømkilde .
2 .
Installer hardwaren . På loftlampe anbringe skinnen mellem to strøer . Brug en teleskopfunktion bandage , som vil hjælpe i tilfælde af afstanden mellem bjælkerne er uregelmæssig . Som et alternativ , armaturet hvis ikke er for tung og placering tillader det, vedhæfte en ottekantet junction boks til en af bjælkerne . Ellers lægger samledåsen boksen til tandbøjle baren med den medfølgende hardware . Fastgør kontakten boksen til gipsvæg . Skift kasser ikke behøver at være knyttet til væg pigge.
3 .
Fjern strømkilden beholderen ud af æsken . Hvis beholderen er den sidste på banen , vil der være messing og sølv terminaler til rådighed . Hvis ikke , vil du nødt til at gøre en grisehale ved at udsende et sæt af ledninger fra terminalerne og vedhæfter korte ledninger i deres sted . De øvrige ledninger vil blive tilsluttet til denne grisehale .
4 .
Kør ledninger . Feed fisk tape gennem adgang huller og på tværs af loftet til lampen boks. Fastgør 2- leder kabel til fisken tape og træk det tilbage mod dig , så der er ca 6 inches på stativ boksen . Drop kablet ned til switch box og beholderen boks. Der vil være to sæt i sort og hvide ledninger på armaturet .
5 .
Foretag tilslutningerne . På lyskontakt , sætte et stykke tape omkring den hvide ledning at angive, at den er i færd elektrisk strøm. Fastgør begge ledninger til kontakten . På stativ , sætte et stykke tape omkring den hvide ledning fra kontakten og forbind denne ledning til den sorte ledning på lampen . Fastgør den hvide ledning ud af stikkontakten for at den hvide ledning på stativ . Forbind de to tilbageværende sorte ledninger sammen og jord armaturet til kassen . På strømforsyningen , skal du tilslutte den sorte ledning til messing terminal eller sort grisehale og den hvide ledning til sølv terminal eller hvid grisehale .
6 .
Hæng stativ i henhold til producentens anvisninger og lappe hullerne ved hjælp af en gipsvæg reparationssæt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan konvertere lys magt til lumen
 • hvordan du installerer dekorative fliser grænser
 • unikke væg tekstur ideer
 • hvordan man kan omlakering Skabe & bordplader
 • hvordan man kan male en pulje dæk
 • hvordan man etch vinduer for privatlivets fred
 • flise brusebad grænseoverskridende ideer
 • hvordan man kan konvertere lumen til footcandles
 • væg applikationer & grafik , der ligner tegl
 • hvordan man wire lys fra en strømkilde
 •