korrekt produkter til malerarbejde køkkenskabe

korrekt produkter til malerarbejde køkkenskabeMaleri køkkenskabe er en til tider kedelig og tidskrævende procedure . Til at modtage de bedste resultater fra din tid og kræfter , bruge de bedste produkter til opgaven . Vide, hvad dine kabinetter er lavet af-den rette maling til laminat kabinetter vil være forskelligt fra ¨¦n udpeget til træ . Ordentlig forberedelse og korrekt malingsprodukter vil gøre forskellen mellem en glat-som- glas finish og en , der synes rå og plettet

Primer

Tim Carter af Spørg Builder. com beskriver primer som en særlig type maling for at give en overflade en jævn binding finish . Primer forsegler overfladen og danner en obligation med finish maling , hvilket resulterer i en overlegen finish . Primeren skal også udfylde og udjævne overfladen ved at dække korn linjer og andre mangler , der giver en glattere base for din maling . De fleste grundere tørre hurtigt og er klar til finish maling inden for et par timer . Grundere udpeget til træ har mikroskopiske fyldstoffer i dem til at fylde og glatte ud kornet linjer af træ .

Kontroller etiketten på din maling til anbefalinger for den type primer til brug . Vandbaseret primere , der anvendes på rent træ kan medføre overfladen af træet til at svulme op og blive grov , hvilket er helt normalt og kræver kun en let slibning , før der ansøges finish maling . De fleste primere rådgive anvendelsen af finish maling inden for 12- at -24 timer.

Paint

Laminat frysere har en nonporous finish , som kan være svært at få maling til at tilslutte sig og bære godt . Latex maling er blødere og har tendens til at ridse nemt . Et bedre valg for laminat kabinetter er en epoxy base maling .

Nogle epoxy base maling er to-del. De to elementer skal blandes , før du kan anvende dem til laminat skabene . Disse malinger har stærke lugte . ventiler området under påføringen

Der er nyere maling til laminater på markedet , som findes på de fleste hjem centre . Disse malinger er vandbaseret og tørre hurtigt . Skabene under normale tørre forhold er klar til genbehandling i omkring to timer. Nogle mærker af denne type maling ikke kræver brug af en primer .

Anvend en god kvalitet olie eller akryl maling til træ kabinetter . En top coat af klare polyurethan vil forsegle malingen , giver det en hårdere mere ridsefri finish .

maleværktøjer

Køb de bedste pensler og ruller , som du har råd til . Du kan ikke gøre en overlegen maling projekt med ringere værktøjer . Tim Carter af Spørg Builder. com anbefaler at bruge pensler med naturlige børster , når de anvender olie-base maling og syntetiske strittede børster til vandbaserede malinger . Vandbaseret maling svulme naturhår og ødelægge dem .

En lille rulle ( ca. 3 inches bredt) med en bøde lur gør maleri flad døre , karme og skuffefronter gå meget hurtigt . Brug pensler til områder utilgængelige til valsen .

Når maleriet skabslåger med hævede paneler i midten , maling midten af panelet første , panelet trim anden og slut af med døren kanter . Skuffefronter er nemmere at male , hvis man står dem om udrangerede på et bord eller en arbejdsbænk , der er en behagelig højde .

Anden Artikel

 • hvordan du fjerner tavlen maling på en mursten
 • hvordan man reface skabe med metallisk
 • hvordan man kan male en overjordisk pool
 • traditionelle ophængning af lamper
 • hvordan man kan male en pulje dæk
 • unikke væg tekstur ideer
 • hvordan man bruger lud som maling remover
 • stilarter forhæng
 • hvordan man etch vinduer for privatlivets fred
 • korrekt produkter til malerarbejde køkkenskabe
 •