lakering mørk bejdset køkkenskabe

lakering mørk bejdset køkkenskabeTage din træ frysere fra mørke til lys kan gøre en enorm forskel i dit køkken . Lysere og lysere farver kan gøre hele rummet synes større og mere åbent. For at opnå dette , kan du vælge at enten maling eller lakering . At vælge at omlakering betyder, at du vil være helt at fjerne den gamle pletten for at anvende helt nye plet i en farve efter eget valg . Enhver lak anvendt i de oprindelige pletten skal strippe før slibning skabene . Jobbet er en stor en, men du kan nemt opnå det med nok tålmodighed og de rigtige værktøjer .

Du skal bruge:
fortynder
. Ståluld .
Paint skraber .
Sandpapir .
Palm Sander .
Klude .
Pletten .


1 .
Helt dækker gulvene og tællere med en dråbe klud . Malingfjerner er rodet og kan ødelægge gulve og tællere . Fastgør Tarps med tape for at holde dem på plads .
2 .
Påfør et tykt lag maling stripper til din frysere . Arbejde i små partier , cirka seks meter kabinet på én gang . Påfør malingen stripper med en pensel . Tillad stripper til at trænge ind i mål , normalt 20 til 30 minutter . Test for at se , om den er færdig er blødgjort ved at bruge skraber til at trække det fra kabinettets overflade . Altid trække mod dig med træets årer . Hvis belægningen bevæger sig let , har malingfjerner gjort sit arbejde . Altid bære beskyttelsesbriller og handsker , når du arbejder med malingfjerner .
3 .
Fjern alle lak ved hjælp af en skraber . Arbejde spidsen af skraberen under belægningen og begynde at trække det fra overfladen af træet . Brug en klud til at tørre overskydende lak fra skraberen . Gentag processen på resten af kabinet .
4 .
Sand skabene grundigt for at fjerne pletten . Brug en palme slibemaskine , der findes på de fleste hjem forbedring butikker , til sand alle skabene . En palme Sander vil give dig den mest konsekvente finish på grund af vibrationer fra slibemaskinen . Vedhæft medium sandpapir korn til Sander. Flyt Sander i en cirkulær bevægelse . Du skulle have rent træ når du er færdig med slibning processen . Tør væk slibestøv med en fugtig klud .
5 .
Tør om nye pletten i dit valg af farve . Dyp en klud eller børste i pletten og tørre ind i kabinettet. Tør den overskydende med en ren klud . Fortsætte med at anvende og tørrer væk lag af pletten , indtil du får dybde, farve og finish , som du kan lide . Tillad pletten tørre . Følg altid producentens anbefalinger for anvendelsen pletten. Pletter kommer i gel , olie-baseret og vand-baserede former. Hver type bør anvendes lidt anderledes . Tillad pletten tørre helt .
6 .
Påfør en topcoat at beskytte din frysere . Vandbaseret polyurethan er et godt valg , fordi det er let at anvende og miljøsikre. Påfør polyurethan med en god kvalitet pensel . Maling på 02:58 tynde lag af polyurethan . For de bedste resultater , slut med 220- sandpapir korn mellem lag sand .

gode råd og advarsler


 • Du kan også vælge at gøre udseendet af dit køkken ved at male dine skabe . Hvornår maleri , behøver du ikke at fjerne alle de oprindelige pletten . Sand din kabinetter , indtil alle glans er væk , og du har tilføjet nok tekstur , således at malingen har en overflade for at få fat på .
 • Maling-og lakfjerner er et farligt kemikalie . Consumer Products Safety Commission anbefaler stærkt iført beskyttelsesbriller og handsker , når du arbejder med dette kemikalie . Åbne vinduer og døre for at muliggøre en bedre ventilation .
 • Anden Artikel

 • hvordan du fjerner tavlen maling på en mursten
 • hvordan man tekstur en væg med appelsinskal
 • hvordan man opbygger en rund picnic bord med siddepladser
 • hvordan man kan sætte fut i og bringe pizzazz til et rum
 • hvordan man kan konvertere lys magt til lumen
 • forskellige stilarter af flisebelagt brusere
 • hvordan man omlakering en spånplader
 • hvordan man kan dekorere et spædbarn er plads til mindre
 • hvordan man finder en feng shui butik
 • lakering mørk bejdset køkkenskabe
 •