skrot bog værelse design ideer

skrot bog værelse design ideerDu skal bruge:
Målebånd
. Tæppe kniv.
2- sidet tæppe tape .
Tykt tæppe polstring .
Flydende negle /tæppe lim .
Saks.

Oprettelse af en plads , uanset hvor stort eller lille , du til scrapbog i vil føles som et pust af frisk luft . Det vil blive meget nemmere at oprette , hvis du har en organiseret og let tilgængeligt rum , hvor hver eneste ting-at den mindste perle-har et hjem . Convenience er alt i organisationen . Kun gøre noget i dit håndværk plads , hvis du ved, at det vil gøre dit arbejde lettere og mere tilgængeligt . Organisation behøver ikke at være en dyr projekt-. lærer at re-formål ting, du allerede har , og finde kreative anvendelser for ting , du normalt ikke ville tænke på at bruge

Materialer

Din håndværk plads nok rodet med papirer , stempler , sakse , værktøj og lim . Finde eller genbruge en række skuffer eller hylder , der har lang og tynd rum til at gemme papir . Du kan organisere dine papirer efter farve , konsistens og størrelse ( eller nogen måde , der giver mening for dig at være i stand til at finde det nemt ) . En hængende sko organisator hang over en dør virker fint for ting som garn , tråde og stempler . Den klare -faced dem vil gøre det nemt for dig at se alt, hvad du har til rådighed . Dit værktøj , saks , pensler og skriveredskaber vil være lettest at få adgang til , hvis de er organiseret efter type i krukker , dåser eller vase-lignende beholdere .

Brug vægplads

Brug din væg rummet som en inspirerende værktøj . Male et tavle til at skrive ned idéer om . Brug magnetiske og kork plader til ben op udklip fra et blad eller yndlingscitater . Lad ikke din vægge hvide-brug dem til at deres største potentiale-og de kreative safter begynder flyder

Den Lille Stuff

Find lille flasker , dåser og skåle til at gemme alle dine små fund , perler . , ledninger , tråde og knapper . Mærke hver en så intet bliver svært at finde eller tabt . Bringe alt tilbage hvor det hører hjemme , når du er færdig, og dine containere vil aldrig blive en rodet rod .

Work Space

Hold dit arbejdsområde store, flade og overskueligt . Sørg for at du har en behagelig stol at sidde i , hvis du foretrækker at sidde , mens du arbejder . Prøv at holde din scrapbog plads udelukkende beskæftiger sig med håndværk forsyninger . Må ikke blandes dit liv med denne plads-så hold computere og arbejdspapirer væk . Din arbejdsplads bør være et fladt og åbent rum , hvor du sætter din forsyninger , ikke et rum , der er over-rodet med ting .

Anden Artikel

 • udsmykning idéer til , når en bror og søster deler badeværelset
 • forskellige stilarter af flisebelagt brusere
 • hvordan man kan sætte fut i og bringe pizzazz til et rum
 • hvordan man kan male dit tag
 • hvordan man forbereder spisebord centrepieces derhjemme
 • hvordan man kan bejdse eg frysere
 • window dressing stilarter
 • indendørs hus maleværktøjer
 • Du kan laminat overtage en eksisterende lamineret køkkenbord ?
 • hvordan du installerer dekorative fliser grænser
 •