udsmykning idéer til , når en bror og søster deler badeværelset

udsmykning idéer til , når en bror og søster deler badeværelsetBrødre og søstre ofte aksjer badeværelser , men de kan ikke altid deler de samme interesser . Dette gør udsmykning job sværere , mens du forsøger at behage begge parter , men det er en god mulighed for dine børn at lære at samarbejde og kompromis at få et resultat , de vil begge være tilfreds med .

Ocean Tema

Ocean indretning ser ud lige hjemme i den vandholdige miljø et badeværelse , og det har den fordel at appellere til børn af begge køn . Hvis dine børn er meget unge , kan de nyde tegneserie fisk , hav stjerner og andre havskabningerne i badeværelset . Peel-og-stick vægdekorationer komme ud let , når de er vokset , uden at beskadige malingen . Tilføj en trykt badeforhæng og nogle fishy tilbehør , og du har hurtig , kid-venlige indretning . For ældre børn , bruger en nuanceret ordning , der kan vokse med din dreng og pige . En hvid badeforhæng ser sprød mod himlen blå vægge . Tilføj en pop af farve med gardin kroge byder smukt stribet fisk . Peel-og-stick havet kalkmalerier kommer i alle størrelser og former til at klæde sig på væggene . Hvis et vægmaleri ikke appellerer til dig , så spørg dine børn til at hjælpe dig med at vælge ud et hav-tema print eller to . Fyld små vævede kurve eller dekorative flasker med skaller indsamlet fra familie ture til stranden . Hænge større skaller på væggen i små shadowboxes . Første gang et par inches af sand i shadowbox rammen , derefter placere tanken på toppen .

yndlingsfarver

En anden måde at behage din dreng og pige , er at lade dem vælger hver især en yndlingsfarve , og derefter forsøge at inkorporere både i deres badeværelse indretning . Hvorvidt farver er pink og blå , grøn og orange , rød og lilla eller bare om en kombination , bør de kunne eksistere side om side i badeværelset rummet . Hvis farverne er usædvanligt fed og divergerende , holde væggene i badeværelset neutral og bringe farverne ind gennem tilbehør såsom tæpper og håndklæder . Hvis farverne går godt sammen , kan du feature dem en mere fremtrædende plads på væggene eller i bruseforhænget . Må ikke være bange for at bruge de to farver til en stor indflydelse , måske maling af store prikker på væggene , placere dem tilfældigt og skiftende farver , eller vælge en af farverne for at forankre en funktion væg .

Cirkus

En fed , lys cirkus tema kan charme både unge drenge og piger . Ambitiøse dekoratører kan male loftet til at ligne en stor top , med røde og hvide striber stammer fra centrum og fortsatte op på væggene til en fod eller deromkring , ender i en flosset kant . Resten af muren skal være hvid eller creme til at repræsentere væggene i teltet . Vælg en badeforhæng i et lyst fast eller stribe . Udvælge nogle af dine børns foretrukne cirkusdyr , såsom elefanter og tigre , og har dem i væg kunst og tilbehør . Male nogle balloner på væggene og skrive børnenes navne på de balloner , et til hvert barn , med en lille pensel eller en maling pen.

Anden Artikel

 • hvordan man kan omlakering Skabe & bordplader
 • hvordan man kan anvende olie på en gned bronze finish
 • hvordan man kan male tumlede marmorfliser
 • udsmykning idéer til , når en bror og søster deler badeværelset
 • hvordan man kan konvertere lumen til footcandles
 • hvordan man bruger lud som maling remover
 • væg applikationer & grafik , der ligner tegl
 • hvordan man kan male en overjordisk pool
 • Navnene på sten til rådighed for bordplader
 • flise brusebad grænseoverskridende ideer
 •