forskellige stilarter af forhæng

forskellige stilarter af forhængforhæng lave et design opgørelse for dine vinduer og hjem . De kan levere en baggrund for det rum, eller kan være et centralt punkt , at du opbygger rummets udformning omkring . Forhæng kan helt forvandle dit værelse fra almindelige til stilfulde . De valg i stof , mønster , farve og trim til dine gardiner er uendelige .

Plisseret

Plisserede refererer til , hvordan toppen af Draperiet materiale er indsamlet . Der er mange stilarter af plisserede gardiner til rådighed . Der er knivspids læg , Bæger , blyant , kasse , omvendt , fan , rullede manchet og mange flere . Plisserede gardiner er et must , hvis du har en traditionel stil værelse .

fladskærm

Flad forhæng, ikke indsamles eller plisseret øverst , men hænge fra metalringe . De dekorative stang og finials er et vigtigt element i det overordnede design af gardiner . Den slutter af stænger skal koordinere med farve, konsistens og stil gardiner samt indretning af rummet .

Tab Top og Slips Top

Disse forhæng har faner eller bånd øverst , der glider over en dekorativ draperier stang . Strukturen af de forhæng hænger sagte for en uformel look . Brug disse gardiner for et land , kolonial eller casual look . Stangen er også et vigtigt element med denne stil gardiner .

Rod Pocket

Rod lomme forhæng har en lomme til Draperiet stang syet ind i toppen . Du kan bruge kapper og toppers med denne form for forhæng . De drapere Kanterne er lige for en skræddersyet stil eller pjusket for et feminint look .

Grommets

tyller er metalringe indlejret i toppen af Draperiet materiale og kommer i forskellige finish som messing , nikkel , kobber og farver som sort eller hvid . De tyller er store nok til Draperiet stang til at passere igennem. Denne type draperier egner sig til en moderne , tidssvarende design .

Top Behandlinger og tilbehør

Du kan tilføje elegance til din gardiner ved hjælp af kapper , swags og veste over toppen af panelerne . Udsmykket med frynser , kvaster og andre dekorative trim , de gør dit vindue behandlinger mere formel og dramatisk . Tilbehør er en mulighed for at holde tilbage drapere paneler og lad i lys . Stof eller tasseled tiebacks , metal hold rygge , ben og juveler er nogle af dine muligheder .

stof valg

Stoffet , tekstur og farve, du vælger til din forhæng, en vigtig design overvejelse . Formel stof valg vil omfatte damask , silke , chenille , brokade og fløjl . Bomuld , musselin og åben-vævning stof ville være godt for en mere afslappet og uformel stil . Farve og mønster udvalgt til gardiner , bør ikke overvælde rummet . En stærk farve eller mønster kan være et samlingspunkt , men der bør være balance med resten af rummets farveskema .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male to farver på en væg uden en stol skinne
 • udendørs moon køkken design ideer
 • hvordan du installerer gårdhave loft kroge
 • hvordan man kan male tag skifer fliser
 • hvordan du installerer et anker i gipsvæg
 • hvordan kan du hænge dit glas kunst?
 • hvordan man designer udvendige hus belysning
 • window dressing stilarter
 • korrekt produkter til malerarbejde køkkenskabe
 • hvordan du installerer laminatgulve på vægge
 •