hvordan de skal dække tapet med tapet

hvordan de skal dække tapet med tapetGenerelt er det bedst at fratage tapet ved udarbejdelsen af en væg til en ny formulering , såsom nye tapet eller et lag maling , men i nogle tilfælde-hvis stripning af tapet ville skade væggen , for eksempel-er det bedst at forlade eksisterende tapet på plads . Ved anvendelsen af tapet i forhold til eksisterende tapet , grundig forberedelse hjælper med at sikre tilfredsstillende resultater . Konkret rette teknik hjælper den nye tapet tilslutte og forhindrer for tidlig afskalning tiden

Du skal bruge: .
Sandpapir
Baggrund dimensionering .
Spackling pasta .
Spartel .
Varmt vand .
Baggrund bakke .
Paint bakke .
Malerulle .
Dropcloth .
Niveau eller kridtstreg .
Målebånd .
Utility kniv .
Baggrund børste .


1 .
Fjern alle trim og tilbehør såsom stik , og tænd dækker fra væggene , du ønsker at dække med nyt tapet . Læg en dropcloth at beskytte gulve .
2 .
Sand vægge grundigt med grove sandpapir , efterfulgt af finere sandpapir . Skræl væk nogen stykker af tapet , der er allerede begyndt at skrælle og sand i det område, peeling eller søm for at lette overgangen . Find høj og lav pletter på væggen ved at lukke øjnene og kører din hånd let hen over hvert enkelt område af væggen . Sand ned høje spots . Vakuum væk slibestøvet rester .
3 .
Udfyld lave spots , sømhuller og mangler , ved hjælp af spackling indsætte skubbet ind i området med en spartel . Skrab det overskydende . Tillad indsættelser at indstille i henhold til fabrikantens anvisninger . Sand at blande ind i resten af muren og anvende supplerende pasta og gentag slibning efter behov .
4 .
Rengør væggen med en fugtig klud . Lad det tørre helt .
5 .
Roll en forsegling primer lavet specielt til anvendelse inden hænge tapet på væggene . Tillad primeren for at indstille i henhold til fabrikantens anvisninger . Påfør endnu et lag eller roll on tapet dimensionering , hvis baggrunden ikke er helt dækket .
6 .
Mål tapet rulle og bruge målebånd og niveau eller kridt linje for at markere , hvor tapet 's lodrette sømme vil falde .
7 .
Skær tapet ind i en stribe lidt længere end hvad du har brug for at dække væggen fra loft til gulv . Fyld tapet skuffen med varmt vand og lægges i blød tapet i det for at aktivere limen . De fleste tapet kommer bakkes op med lim , men hvis din ikke gælder tapet lim i stedet med en malerulle .
8 .
Fjern tapet fra vandet og fold det ind i en håndterbar bundt ved at sætte våde lim sider sammen . Folde tapet på sig selv kaldes " booking " .
9 .
Fold tapet , som du anvender det . Startende ved den øverste del af muren på en forhindring såsom en dør , gælder toppen af tapet stribe på toppen af muren , udjævning som du går med din hånd . Efter tapet generelt sidder fast på væggen , glatte tapetet fra top til bund og fra side til side med en pensel til at skubbe enhver luft fanget under .
10 .
Hæng ekstra strimler af tapet , skrider i rækkefølge fra den stribe , der startede i stuen og skære strimler efter at du visuelt har matchet mønsteret til den tidligere strip . Start øverst og børste nedad .
11 .
Trim overskydende papir på sokler ved at køre en spartel vandret langs fodpanelet og efter på toppen af det med en hobbykniv for en straight kant .

gode råd og advarsler


 • Du behøver måske ikke tapet dimensionering , hvis din forsegling primer indeholder det . Kontrollér på etiketten .
 • altid forsøge at fratage tapet før de beslutter at tapet over det . Det er normalt bedst at få det gamle tapet fra væggene og derefter forberede væggene for papering end at forsøge at tapet over det .
 • Anden Artikel

 • hvordan man laver en rumdeler fra gamle skodder
 • hvordan man finder en feng shui butik
 • hvordan du installerer glas dørhåndtag
 • hvordan man kan konvertere forsænket belysning til vedhæng belysning
 • hvordan man kan identificere en antik punch skål
 • Sådan sætter du en perfekt bord med runde eller firkantede sorte plastplader
 • hvordan man kan gøre ren austrian nuancer
 • lakering mørk bejdset køkkenskabe
 • window dressing stilarter
 • hvordan man tæppe keramiske fliser
 •