hvordan du installerer laminatgulve på vægge

hvordan du installerer laminatgulve på væggeLaminatgulve planker bringe udseendet af hårdttræ gulvbelægning ind i dit hjem . Men i modsætning til løvtræ , er laminatgulve ikke kræver lakering og det er nemt at installere . At tilføje din egen spin til din væg , laminat gulve er en mulighed . Når man overvejer hvordan man kan dekorere dine vægge , formentlig det sidste, du overveje , er laminatgulve . Vægge , dog ser godt ud med de rige tekstur , der tilbydes af laminatgulve planker . Det er et dristigt design erklæring om, at du kan installere på din egen i en weekend .

Du skal bruge:
Stud søg
. Flydende gulv planker .
Hammer .
Efterbehandling negle .
Træsorter .


1 .
Glide en stud søg hen over overfladen af din væg og markerer placeringen af hvert stud . For at hjælpe din laminatgulv vægge ophold sikkert på plads , bør du sikre gulvbelægning på væggen i placeringen af knopperne .
2 .
Placer dit første laminatgulv planke i øverste højre hjørne af væggen . Laminatgulv brædder installere med en fjer og not system , så hver planke har en fer side og en rillet side . Placer den rillede kant op mod hjørnet af muren .
3 .
Hammer færdigbehandling søm gennem laminatgulv planke og ind i væggen for at sikre det første stykke på plads . Hvis der er en hankat er beliggende bag dette laminatgulv planke , hammer den afsluttende søm i det område, hvor der er en hankat . Hvis der ikke er en hankat , hammer det hvor som helst på planken for at holde det på plads , indtil du når et område , hvor en stud er til rådighed .
4 .
Læg den rillede kant på dit andet planke og placere den rundt på tungen på din første planke . Snap anden sal planken ned mod væggen for at sikre det på plads . Hvis det er nødvendigt , hammer en eller to afsluttende søm gennem laminat og ind i væggen for at holde den på plads .
5 .
Fortsæt med at snap laminatgulv brædder på plads, indtil du dække overfladen af væggen , du ønsker at dekorere . Hammer efterbehandling søm ind i pigge til at sikre væggen laminatgulv i stilling langs hele væggen .
6 .
Overvej hvordan du vil håndtere din væg hjørner , når du har laminatgulv vægge . Klip din laminatgulv stykker ned i størrelse med lige snit , så hjørnerne ser rene og professionelle . Det er dog vanskeligt at opnå den præcision nedskæringer er nødvendige for hele længden af væggen. Det kan være bedre til at dække hjørnet med hjørne støbning , som du kan installere over muren laminatgulve at skjule nogen mangler i sømmen .
7 .
Nail laminat træ trim på plads i toppen og bunden af væggen for at skjule eventuelle mangler .

Anden Artikel

 • Wedgwood traditioner
 • hvordan de kan opfylde tapet til en malet væg
 • hvordan man kan dekorere et spædbarn er plads til mindre
 • vandbaserede vs oliebaseret polyurethan for hårdttræ gulv lakering
 • unikke væg tekstur ideer
 • hvordan man bruger flade marmor perler til at oprette en glasmaleri
 • lakering mørk bejdset køkkenskabe
 • farveindstillinger til små køkkener
 • hvordan man kan betrække med stof
 • hvordan man kan designe en simpel fransk køkken
 •