hvordan man designer en familie værelse

hvordan man designer en familie værelseAlrummet er blevet en beige kasse , men det behøver ikke at bo på denne måde , Rebel ! En familie værelse spiller en afgørende rolle i vores sociale liv , og som det første værelse folk ser i dit hjem , bærer byrden for at skabe mange første indtryk . Med følgende enkle regler , kan du nemt designe et rum , du nyder at bruge tid sammen med din familie og venner
1 .
IKKE frygter forandring
Mens design kan findes udelukkende æstetisk udefra , processen og resultatet af de erfaringer er meget følelsesmæssigt . Ikke før du er virkelig klar til at give slip , hvis du begynder at blive involveret i nogen form for renovering proces store eller små , at få et forspring på hele processen , gå ind med den rigtige viden , og huske på, at dette er ikke en eksakt videnskab .
2 .
TÆNK om funktion
Familieværelset bør kombinere form og funktion . Det bør afgive en erklæring , men også give et helligt rum for din familie . Fra formelle plastic- indpakkede sofaer , der siger "Du skal ikke sidde her med din beskidte bukser eller jeg vil jage dig ned " til overstuffed " chofa " ( sofa opfylder stol ), som vinker du blot komme ind og slappe af , stilarter bør altid afspejle den indbyggere.
3 .
FIND DIN INSPIRATION
Afhængig af vibe , du gerne vil skabe, vælge noget håndgribeligt eller sentimentale , der fremmaner den følelse . For eksempel, hvis du gerne vil virkelig gøre en familie værelse indbydende til samtale ( og på samme tid afslappende ) tænke på, hvad omgiver dig på din favorit restaurant . Hvis det er tilflugtssted , du søger, hvilke farver har du forbinder med disse oplevelser ? Disse oplysninger vil definere dit design og vil inspirere dig til at skabe og fuldende oplevelsen . .
4
CALL Your Mother
Mens du kan ringe til din egen mor , hvis du elskede sin familie værelse, jeg taler om en anden mor : Moder Natur . Tænk på Moder Natur som din personlige design assistent . Når du søger at tilføje farve , en af de dristigste , mest omkostningseffektive måder at påvirke et rum , se til din lokale købmand eller blomsterhandler . Ligegyldigt hvad farven , har Moder Natur gjort det , og alt hvad du skal gøre er at dissekere . Ved at skære et æble i to , har du din cremet væg farve ( kød ) , din pletten ( frøene ) , og din accent puder og kaste ( huden ) .
5 .
BRUG dine fem sanser
Tag alle fem sanser syn, lyd , berøring , lugt og smag-i betragtning ved designe dit rum. Træk i mønstre for at tilføje tekstur . Pluk friske blomster til at give rummet duft . Ansæt forskelligartede belysning typografier for at give rummet tilføjede stemning . Musik er nøglen brug ambient musik til en lav central føle eller nogle hip-hop for en livligere familieværelse .
6 .
Sluk for fjernsynet
tv bør ikke være omdrejningspunktet for din familie værelse . Placeringen af dine møbler og tilbehør vil bestemme , hvordan rummet bruges . Hvis du fylder rummet med en gigantisk tv, vil folk ikke lyst til at tale med hinanden , og en familie værelse , frem for alt skal inspirere din familie til at kommunikere og tilbringe tid sammen . Find din knudepunkt , et vindue eller en pejs , og et sted sofaer i en L-lignende arrangement , eller mod hinanden for at inspirere kommunikation . Ved at tænke intuitivt og symmetrisk , vil du give dit værelse ( og din familie ) , hvad du har alle længtes efter , balance .
7 .
undgå rod
Samlinger er samtale startere og også fungere som visuel komfort mad til dig og din families sjæl . Når der vises disse stykker , ikke besætte . Du behøver ikke at trække ud hver eneste figur og omhyggeligt placer den i din bedstemor 's Hutch . Være selektiv . Vælg den top ti stykker og virkelig fremhæve dem . Med belysning og den rette placering , fejre de og personliggøre din familie værelse .
8 .
FAMILIEN
Efter alt dette arbejde , kan du føle som om du har oprettet et mesterværk . Selv om det kan være et værk af perfektion , så husk at du og din familie ikke kun skal kunne se på det beundrende . Du skal elske bor i det . Brug det ! Det er okay at have et mærke på væggen , eller en pude ud af dens plads . Dette er , hvad livet ser ud . Ingen kan designe , der bedre end dig og din familie .

Anden Artikel

 • hjem shows i Californien
 • hvordan de kan opfylde tapet til en malet væg
 • hvordan man kan male eller bejdse en konkret gårdhave
 • hvordan man laver en konvolut ud af 8,5- ved -11 - tommers papir
 • hvordan man kan arrangere små familieværelser
 • hvordan man kan male over en vinyl vægbeklædning
 • hvordan man bruger justerbare forhæng kroge
 • budget swag lys
 • hvordan du installerer laminatgulve på vægge
 • hvordan man tæppe keramiske fliser
 •