hvordan man kan dekorere badeværelse countertops

hvordan man kan dekorere badeværelse countertopsDet er tid til at slippe af med din udsmykning blues , og dykke ned i en ny indretning projekt . Udsmykning et badeværelse tælleren kan være en sjov måde at skabe en funktionel og beroligende rum , hvor du kan slippe væk fra stress i hverdagen . Hvis et badeværelse er blottet for charme , og det vil uundgåeligt vinden med at blive en kedelig og unwelcoming plads .
Som du kan se på denne side , kan du besøge KitchenBathIdeas. com for nogle nyttige badeværelse indretning ideer . At slippe af badeværelset blues , kan du bruge et par udsmykning tips til at skabe et badeværelse design, der er tiltalende og funktionel .

Du skal bruge:
maling
. badeværelsestilbehør.
funishings .
tilbehør .
hardware .
dekorative flasker .


1 .
Gør funktionelle elementer Designer venligt
Nogle badeværelsestilbehør er helt nødvendigt , så hvorfor ikke gøre dem da u00A9 cor venlig så godt? For eksempel kan du få vist en plastik nioghalvfems procent generiske flydende sæbe fra købmanden midtergangen , eller du kan vælge en sæbe pumpe , der tilføjer designeren appellerer til dit badeværelse skranken. Metallic , kan smedejern , glas og ler sæbe pumper bruges til at skabe et mere attraktivt badeværelse tæller design . Derudover er håndklæder et badeværelse tæller nødvendighed , men du kan vise dem i en vidjer kurv eller en dekorativ skål til en mindelig design . Funktionelt badeværelse counter møbler kan også være værdifuldt dekorative elementer i dit badeværelse design .
2 .
Brug Lysestager at tilføje en romantisk appel
Candlelight er drømmende , så hvorfor ikke bruge den i et badeværelse design ? Udsmykning et badeværelse køkkenbordet er så praktisk og enkel , når du bruger dekorative stearinlys og lysestager til at dekorere rummet . En gruppe af tre eller fire højden varierende metallisk lysestager med off-white lys kan være en imponerende og elegant bidrag til et badeværelse tæller . Hvis dit badeværelse har en mere rustik appel , kan du bruge et udvalg af smedejern lysestager og rigt tonet aromatiske stearinlys i dit badeværelse design . Lysestager og stearinlys tilføje en romantisk visuel appel til badeværelset imødegå da © cor .
3 .
Vise et Sortiment af flasker til et feminint touch
Glas er det perfekte tilbehør til et badeværelse tæller design . Glas er kunstnerisk , enkel , farverig og dramatisk , så hvorfor ikke bruge den til at dekorere et badeværelse tæller ? Parfumeflasker , pudderkvast krukker , badeolier og ingefær krukker kan alle bruges til at tilføje en smule af kvindelighed til dit badeværelse skranken. Desuden kan en lille metallisk krukke fyldt med makeup pensler tilføje en damer præg på badeværelset . Glasflasker kan være gennemskinnelige for en skinnende effekt , eller uigennemsigtig for en sofistikeret visuel appel .
Udsmykning et badeværelse tæller kan skabe drama og interesse i dit badeværelse . Brug praktisk tilbehør , lysestager , og glasflasker som badeværelse counter møblering vil bringe nyt liv til dit badeværelse plads . Ikke mere sang på badeværelset blues .

gode råd og advarsler


 • Lys kan dryppe voks , så hold dem væk fra tekstiler .
 • Vær sikker på at holde alle lys flammer væk fra brændbare materialer . Især hår produkter, der kan antænde hurtigt . . .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre tapet dimensionering
 • Maleriet faux sten finish
 • hvordan man kan ombygge en fluorescerende lys kasse
 • Sådan opdaterer eg frysere
 • Wedgwood traditioner
 • nautisk stil ideer
 • hvordan man kan konvertere en lampe til en touch lampe
 • hvordan man kan give egefiner & lamelparket en nødlidende look
 • gardinstang extender tutorial
 • hvordan man kan fjerne maling fra polystyren
 •