hvordan man kan dekorere en køkkenø med stil

hvordan man kan dekorere en køkkenø med stilTilbringe et par timer på en tropisk ø er en sjov-fyldte eventyr , men dekorere en køkkenø kan også være en fornøjelig udforskning . Uanset om din køkkenø er lille eller ekstraordinære i størrelse betyder ikke rigtig noget, fordi disse enkle forslag vil arbejde i begge retninger. Et køkken ø er primært et funktionelt designelement , der giver dig mulighed for at maksimere areal på køkken til madlavning , madlavning , og spise . Men , bare fordi en køkkenø er en funktionel boligindretningsprodukter betyder ikke, at det også kan være dekorativ .
Som du kan se på denne side , kan du besøge NexTag. com og Target. com for nogle køkken design ideer . Udsmykning et køkken ø kan være en fornøjelig hjem forbedring projektet

Du skal bruge: .
friske råvarer
. friske blomster .
krukke af redskaber .
køkkenudstyr .


1 .
Display Fresh Produce på din køkkenø
Køkkener er beregnet til at være en travl beboelig rummelighed , så brug din køkkenø for at vise friske råvarer . Et gennemsigtigt skål friske citroner , en salatslynge fyldt med frisk grønt , eller en kurv af nyligt plukket æbler vil bringe en følelse af varme og personlighed til dit køkken ø design .
2 .
organisere et lille metal Jar af køkkengrej
Da køkkener er så funktionel , hvorfor ikke bruge køkkenredskaber som et dekorativt køkken accent . Du kan tilføje en designer element til en køkkenø ved at placere en rustfri stål krukke , eller en børstet metal container på din ø, og fylde det med nyttige redskaber . Rustfrit stål redskaber er normalt den mest attraktive . Clutter er en hindring i køkkenø da © kor , så sørg for alle dine redskaber passer fint i denne ene container . Du kan altid gemme resten af redskaber i en skuffe .
3 .
Vis Off friskplukkede blomster
friskplukkede blomster er smukke og velduftende , så brug disse som den perfekte dekorative element på en køkkenø . En farverig vase eller plantageejer vil også tilføje en designer touch til blomstermotiver design . Da friske blomster tendens til at visne efter et par dage , så sørg for at beskære dem dagligt , så de holder sig friske og attraktive .
4 .
Vov at eksperimentere med dekorativ Bordservice

Farverige retter på en opvaskestativ eller bare stables til den ene side af en køkkenø er en iøjnefaldende måde at gøre opmærksom på midten af dit køkken . Et køkken ø er det perfekte sted at vise en temmelig udvalg af dine livretter og bordbrug accent stykker . Vær modig og dristig og eksperimentere med smagfuld farver og mønstre .
Udsmykning en køkkenø er et værdifuldt og værd hjem forbedring projektet , fordi en køkkenø er hjertet af køkkenet selv . Hjem interiør design måske ikke være så glamourøst som en tropisk ferie , men et køkken ø er et godt sted at starte .

gode råd og advarsler


 • Nogle Køkkenøer indeholder en brændeovn enhed , så hold alt tilbehør væk fra varmen .
 • Af sikkerhedsmæssige årsager er det bedst at holde knive ud af køkkenø området . De er bedre placeret i et køkken skab eller et hjørne området.
 • Anden Artikel

 • hvordan man bruger flade marmor perler til at oprette en glasmaleri
 • feng shui Yin & Yang farver
 • hvad er en draperier header ?
 • Hvordan kan jeg genbruge mit tapet ?
 • hvordan man kan konvertere lumen til footcandles
 • DIY : italiensk stil møbler maleri
 • hvordan de skal dække hylder uden døre
 • hvordan du fjerner en permanent monteret billedramme fra væggen
 • hvordan man kan gøre tapet dimensionering
 • hvordan man kan rense en pejs arne
 •