hvordan man kan dekorere et køkken vindskeder

hvordan man kan dekorere et køkken vindskederI den klassiske børnerim , er det rigtigt, at lille Miss Muffet sad på en tuffet , men er en tuffet det samme som en vindskeder ? Nej, et køkken etageadskillelsen er rummet over dit køkkenborde under loftet . I nogle hjem , især dem med hvælvede lofter , kan et køkken etageadskillelsen være ganske ekspansiv . I andre er i etageadskillelsen kun omkring tolv til fjorten inches i højden . Uanset størrelsen på dit køkken etageadskillelsen , kan det være indrettet på en måde , der bringer personlighed og interesse for dit køkken område . Fordi etageadskillelsen er så højt oppe i køkkenet , er din naturlige øjenfarve henledes på dette område , så hvorfor ikke gøre det et dekorativt element i dit køkken design .
Som du kan se på denne side , kan DecoratingInspiration. com og SubZero. com hjælpe dig med køkken ideer . Et par enkle forslag vil hjælpe dig på din vej til en charmerende køkken design

Du skal bruge: .
maling
køkkenudstyr .
metalplader .


1 .
Køkken hvælvinger kan males
en mesterligt dekorativ måde at skabe opmærksomhed i etageadskillelsen i dit køkken , er at male det en supplerende , men helt anden farve end resten af dit køkken . For eksempel kunne væggene i dit køkken skal males en blød mokka brun eller beige farve og i etageadskillelsen området over dit køkken frysere kan være malet hvide eller off-white . I et lille køkken , vil du ønsker at undgå at male etageadskillelsen en yderst mørk farve . En mørk farve vil gøre loftet se endnu tættere end det er . En lys farve på væggen vil gøre dit loft fremstår mere ekspansiv .
2 .
Køkken hvælvinger kan Backsplashed
Køkken hvælvinger er en fantastisk måde at binde i den dekorative elementer, du har brugt i dit køkken backsplash design . For eksempel , fliser , plader eller stanses sølv kan bruges som et dekorativt element over din skabene . Hvis disse materialer er vanskelige at finde, kan du også bruge tapet til at oprette et lignende design element . Nogle tapet kan males , så du kan endda lave dine egne komplementære farve ganen . Supplere dit køkken etageadskillelsen på en måde , der trækker ud dynamikken i din backsplash er en fantastisk måde at tilføje en ensartet og sammenhængende dynamik til køkkenet .
3 .
Køkken hvælvinger kan dekoreres med tilbehør
grund af det faktum, at dit køkken frysere automatisk oprette en reol område inden for køkken etageadskillelsen område , kan du maksimere denne funktion , og bruge pladsen til accenter . Hjertelig grønne planter , metalarbejder stykker , terra cotta plantageejere , tema artikler , tekander , flettede kurve , og smedejern accenter kan alle bruges til at tilføje drama til dit køkken design . Udsmykning køkken hvælvinger er en praktisk måde at sætte fokus og opmærksomhed til dit køkken . Etageadskillelsen ofte bliver forsømt, når det kommer til boligindretning , men det kan være en featured element i dit hjem design .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit køkken vindskeder Området ligger tæt på loftet , vælge at male den område i stedet for at tilføje masser af tilbehør . Den plads vil se mere ekspansiv og mindre overfyldt .
 • Hvis du har forsænket belysning over dit køkken etageadskillelsen område , skal du sørge for at holde alt tilbehør væk fra varmen og lyset .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan ombygge en fluorescerende lys kasse
 • hvordan man kan blande mat & flad valspar maling
 • hvordan man alder en Mantel
 • hvordan man kan konvertere lumen til footcandles
 • hvordan man vælger 2010 ’s maling farver til dit hjem
 • hvordan du tilslutter tæppe firkanter for messer
 • væg applikationer & grafik , der ligner tegl
 • hvordan de skal dække tapet med tapet
 • hvordan man kan montere en caddie til en glasfiber brusebad
 • hvordan man kan fjerne maling fra polystyren
 •