hvordan man kan dekorere et soveværelse romantisk

hvordan man kan dekorere et soveværelse romantiskEventyr, stearinlys middage , gåture på stranden , og smuk musik fremmane billeder af en romantisk paradis . Du kan oprette den samme romantiske paradis ved at dekorere dit soveværelse i en lummer og indbydende måde . Udsmykning et soveværelse romantisk er sjovt og frisk , og disse soveværelse idéer vil få dig til at føle, at du har en retræte i dit eget hjem . Soveværelse design er en god måde at eksperimentere med luksus og elegance på en måde , der er varm og romantisk . Et par enkle forslag vil hjælpe dig med at oprette den romantiske og engagerende soveværelset design, som du altid har drømt om .
Som du kan se på denne side , kan du besøge JCPenney. com og potterybarn. com for nogle soveværelse ideer . Du kan oprette en fantasifuld soveværelse design, der er så romantisk som stearinlys og Prins Charming

Du skal bruge: .
luksuriøst sengetøj
. Vinduet behandlinger .
maling .
møbler .
dekorative accenter .


1 .
Vælg en rød og brun farve Smag
Magic sker , når rød og brun bruges sammen som komplementære farver i en romantisk soveværelse design . Disse to varme farver foreslå en varm og indbydende soveværelse, der er fyldt med luksus og elegance . Start med at male dine vægge en dyb dæmpet kirsebær farve og tilføje off-hvid maling til trim . Denne varme og romantiske farve er sensationel , fordi det minder om røde roser , røde læber , og rødvin . Disse er romantiske træk og så er en rød og brun soveværelse design . Vælg en silkeagtig overdådigt mørk chokolade narresut til dit sengetøj . Du kan tilføje en silkeagtig brun seng nederdel og pude Shams til den romantiske soveværelset da u00A9 cor .
2 .
Tilføj Soft Light and Candles
Romantik sker, når den stemning i et værelse er indstillet til at fremkalde kærlige følelser . Hvilken bedre måde at gøre det end at skabe en varm og romantisk soveværelse atmosfære . Vælg en gulvlampe og en bordlampe , der fremhæver dit soveværelse da © cor , og sørg for at bruge en lav effektforbrug pære i hver . Nu supplere lys med et væld af spændende lys designs . Du kan bruge metal lysestager , smedejern indehavere , og luksuriøse kandelabre til at styrke den romantiske belysning i soveværelset . Bløde lys og lys tilføje en romantisk stemning til ethvert soveværelse design , så du kan bruge flimmer af flammen og aromatiske duft til at fremkalde en romantisk miljø .
3 .
pryder Bed
Den bløde brune strøelse vil gøre for den perfekte kulisse for pyntepuder og en pels smide tæppe . Lag puder i en levende og eklektisk display eller varme og venlighed . Vælg bløde ruskind , plys velour og satin smide puder og pudebetræk for en ekstra romantisk soveværelse design . Satin ark er også en af de bedste måder at skabe denne kærlige følelse . Brug den bløde og berøringsbilleder stoffer for at tilføje elegance og romantik til soveværelset design . Nogle friske jordbær kan også placeres på en serveringsbakke på midten af sengen .
Udsmykning et soveværelse romantisk er en praktisk og muligt soveværelse design . Husk at bruge røde og brune , tilsættes subtile belysning , og dekorere sengen . Gåture langs stranden og romantiske middage vil ikke engang sammenligne med din nye romantiske soveværelset da © cor .

gode råd og advarsler


 • Vælg tøj, der også er maskinvaskes til en overkommelig løsning .
 • Brown stoffer , som har en satin glans er de mest ønskværdige. Kedelig brun stof er ikke så romantisk , så styre væk fra disse .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan male krydsfiner til at ligne plankegulve
 • tapet ideer
 • hvordan man kan anvende olie på en gned bronze finish
 • hvordan man kan male et cementgulv til at ligne sten
 • definition af travertin
 • hvordan man designer en familie værelse
 • hvordan man kan måle en j bolt
 • hvordan man kan opretholde Onyx countertops
 • hvordan man nyistandsætte med glas dørhåndtag
 • installation af UNDERBORDS lys
 •