hvordan man kan dekorere køkken bordplader

hvordan man kan dekorere køkken bordpladerEr dit køkken bordplader råber på en lille design inspiration ? En nydeligt blanding af kvalitet tilbehør, kan hjælpe dig dekorere den perfekte køkkenbordet . En tommelfingerregel , når det kommer til køkkenbordet design er at huske på, at mindre virkelig kan være mere . Alt for ofte bordplader er alt for overfyldt resulterer i en rodet og uorganiseret arbejdsplads . Da en køkkenbordet er sådan et funktionelt design element, det skal være godt struktureret og omhyggeligt vedligeholdt . Omfatter en dekorativt motiv ind i dit køkken køkkenbordet design er en attraktiv måde at skabe opmærksomhed om en så vigtig køkken element . Hjem forbedring er mest effektiv, når hver boligtekstiler element er taget i betragtning .
Som du kan se på denne side , kan du besøge GuidetoKitchenrRemodeling. com for nogle køkkenbordet ideer . Tre enkle forslag kan hjælpe dig dekorere en køkkenbordet på en måde , der er æstetisk tiltalende

Du skal bruge: .
friske råvarer
. friske blomster .
metallisk dunke .
køkkenudstyr .


1 .
Fresh Produce Gør en køkkenbordet Come Alive
Der er ikke noget helt som et supplement til et køkken design som en frisk visning af produkterne. Bright grønne æbler , modne bananer , farverige appelsiner , eller en salatslynge af greens kan alle tilføje en frisk og velsmagende element til et køkken bordplade design . Disse friske råvarer poster kan vises i en stor klar skål eller på en serveringsbakke . Citroner er vidunderlige aktiver til en bordplade design , fordi de holde sig friske i lang tid , og den muntre gule farve er second to none . Friske råvarer er en fantastisk måde at tilføje en velsmagende element til dit køkken køkkenbordet .
2 .
grønne planter Stramme den køkkenbordet
Ligesom friske råvarer har en måde at bringe en frisk og naturligt element ind i dit køkken design , grønne planter eller en buket blomster har en lignende appel . Tre små terra cotta plantageejere kan fyldes med små grønne planter og placeres på den afsats , hvor toppen af din brændeovn møder muren . Desuden kan en klart vand kande være fyldt med en buket af farverige blomster . Naturlige grønne planter tilføje en zesty og forfriskende element til et køkken bordplade design .
3 .
Metallisk dåser Tilføj et strejf af Sparkle til en køkkenbordet
Børstet metal og smedejern er blevet populære dekorative metaller i løbet af de seneste par år . Så hvorfor ikke bruge daaserne som en supplerende tilbehør til dit køkken køkkenbordet da © cor . Udsmykning en køkkenbordet er påvirker , når der er et strejf af glans , som er indarbejdet i motivet . Dunke ser især formidabel , når de er placeret i et hjørne område på en køkkenbordet .
Udsmykning en køkkenbordet vil vise sig at være en værdifuld og inspirerende hjem design bidrag .

Tips og advarsler


 • Metallic køkkenmaskiner kan vise tonsvis af fingeraftryk , så hold en god polish handy .
 • Hold alle brandfarlige dekorativt køkkentilbehør en rimelig afstand fra komfuret brændere .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan male krydsfiner til at ligne plankegulve
 • hvordan man montere pejsen mantels
 • hvordan man laver en pejs hylde
 • hvordan man kan lave tapet fejl
 • hvordan man kan dekorere en afskærmet gårdhave
 • hvordan man kan give dine møbler en shabby chic look
 • hvordan man kan dekorere en veranda med en gynge
 • hvordan man kan reglaze / ændre farven på keramiske fliser
 • hvordan man kan anvende faux tin over en popcorn loft
 • hvordan man kan vælge mellem en gel eller gas ventless pejs
 •