hvordan man kan gøre ren austrian nuancer

hvordan man kan gøre ren austrian nuancerAustrian nuancer , også kendt som østrigske blinds , er en variant af den romerske blinde , hvor stoffet er trukket op i store sektioner . Selv når de blinde er ikke trukket op , er der en flosset se til nuancer . Østrigske nuancer er meget udsmykkede , og er som regel lavet af lutter materialer og har dikkedarer . Fordi de er ren og skær , er det altid en god ide at linje nuancer . Metoden til at gøre østrigske nuancer er forholdsvis ligetil , men det tager en masse tid

Du skal bruge: .
østrigske blinde spor , 8 inches bredere end vinduet .
Målebånd .
Blyant .
Papir .
Sheer gardiner .
Foring stof .
Symaskine .
Tråd til at matche stof .
Pins .
Østrigske blind tape .
Nylonsnor .
Overskrift tape .
Curtain kroge .
Agern .
Wall klampen .
Bor .
Skruerne.

Måling og Skæring


1 .
Monter den østrigske blinde spor efter, hvordan du ønsker nuancer til at hænge . Hvis den nuance vil hænge inde i vindueskarmen , skruen sporet på indersiden øverst i vinduet fordybning . Hvis den blinde skal hænge udenfor vindueskarmen , skrue sporet ind i væggen over vinduet fordybning .
2 .
Mål flade længden af skyggen ved at måle fra toppen af sporet til bunden af vinduet fordybning . Tilsæt 20 inches til dette antal til at dække den øverste og nederste hems , og også at give mulighed for nogle fylde . Tilføj ekstra, hvis dit stof er mønstret , og du skal matche mønster, når syning af nuancer . Notér denne måling .
3 .
Beregn bredden af skyggen ved at måle bredden af sporet . Dobbelt denne måling at give mulighed for fylde . Bemærk, at denne måling.
4 .
Beregn stoffet er nødvendige for dikkedarer . Dobbelt måling i Trin 2 , og føje den til målingen i Trin 3 . Dobbelt resultatet . Dette giver dig dobbelt så lang flæse stof i forhold til længden af indsnøret Vest kant . Husk, at for en 3- tommer bred krave , skal du bruge en 4- tommer strimmel , der skal skæres fra hele stoffets bredde .
5 .
Klip alle de stof -og foring nødvendige i henhold til dine mål .

Syning


1 .
Gør den vigtigste del af skyggen . Hvis det kræver mere end én bredde af stof til at dække vinduet , sy panelerne sammen med en flad søm , og presse dem åbne . Brug en komplet panel i midten med lige dele på hver side . Vær omhyggelig med at matche mønstret .
2 .
Gentag denne procedure for foring af skyggen.
3 .
Sy kalvekrøs strimlerne sammen med en 1/2-inch fransk søm til at gøre en lang strimmel . Husk at matche mønstret . Hem hver ende og i bunden med en 1/4-inch søm . Sy to rækker med at indsamle sting øverst , og samle brystpels stribe jævnt , så den måler bredden af den blinde plus to gange højden .
4 .
Sy flæse bånd til skygge . Start en tomme ned fra toppen af den blinde på begge sider , med flæse liggende på de vigtigste skygge , ret mod ret . Placer brystpels stribe jævnt rundt i kanten af de vigtigste blinde og pin på plads . Søm i stedet 1/2-inch fra kanten og fjerne stifter og indsamle tråd .
5 .
Tilsæt foring . Med den blinde liggende rigtige side op og dikkedarer foldede mod midten , sted foret med forsiden nedad på de blinde . Pin og sy 1 /2 tommer fra kanterne på bunden og på begge sider . Fjern ben . Vend skyggen højre side ud, og tryk på .
6 .
Sæt den østrigske blinde båndet . Foranstaltningen to længder af tape lidt længere end skyggen . Pin båndet længder på indersiden side af skærmen vertikalt ved siden af hver krave . Sørg for, at den første løkke på hvert bånd er to inches over flæse i bunden og at loops i begge længder af tape er linet op med hinanden . Fold den nederste 1/2-inch af tape under og sy båndet længder på plads , syning begge sider i samme retning , så det ikke rynke .
Sy yderligere længder af tape parallelt med to første hele skyggen . Pin og sy dem fra 12 til 20 inches fra hinanden i lige stor afstand , afhængig af bredden af din skygge . Drej den nederste kant under og sørg for alle de sløjfer linjen op over skyggen som ovenfor .
7 .
Udfør den øverste kant . Stitch en 1- tomme søm øverst kant af skygge . Tryk på. Binde knob i enderne af trækket strenge af overskriften båndet i den ene ende , der forlader dem gratis på den anden ende . Sy en snor pæn taske to inches fra dette hjørne af den blinde .
Pin båndet til den blinde øverst med den øverste kant selv med den øverste kant af den blinde . Sy overskriften båndet øverst og nederste kant i samme retning for at undgå rynker . Drej enderne under 1 tomme .

Hanging


1 .
Tilsæt nylon snore . Skær et stykke nylonsnor for hver strimmel af østrigske skygge tape på skyggen. Gør dem to gange længden af den skygge plus en gange bredden . Bind den ene ende af en snor til bunden løkken på højre mest længde af tape på bagsiden af skærmen . Tråd op gennem alle løkker på over tapen. Gentag for alle de længder af tape .
2 .
Juster overskrift båndet . Træk de frie ender af positionen båndet strenge for at gøre den blinde passer til bredden af den blinde spor . Selv ud samler . Tie strengene sammen i en glidende løkke , vind dem op og placere dem i den nette posen .
3 .
Sæt gardinet kroge i overskriften tape lommer og hænge skygge på den blinde vej .
4 .
Før nylon snorene igennem ledningen holdere på blind vej , så de alle hænger ned på den ene side . Når blinde er selv med vindueskarmen , klippe nylon snore niveau med bunden af vinduet . Pass ledningerne gennem agern og binde dem i en knude .
5 .
Skru en mur klampen halvvejs op på siden af vinduet , hvor nylon snore hænge . Brug den til at vikle ledninger rundt , når de blinde er trukket op .

gode råd og advarsler


 • Du kan bruge en træ lægte med greb tape og hul skruer i stedet for en blind vej til at hænge i skyggen .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan folde et blåt print
 • interiør buegang ideer
 • hvordan man vælger en Haas frysere dør stil
 • indendørs hus maleværktøjer
 • hvordan man designer indersiden af dit hus
 • udsmykning idéer til , når en bror og søster deler badeværelset
 • forskellige stilarter af flisebelagt brusere
 • hvordan man kan male aluminiumslister
 • tagrender oplysninger
 • katedral lofter ideer til hjemmet udsmykning
 •