hvordan man kan male vindue trimme med to farver

hvordan man kan male vindue trimme med to farverMaleri vindue trim med to farver tilføjer dimension til et rum og straks henleder opmærksomheden på detaljerede træværk og arkitektoniske træk . Uanset om du klæde din kunst og kunsthåndværk stil stue vinduer eller genoprette flerfarvet skelnen af din victorianske " malet dame , " du skal bruge den rigtige teknik til at skabe denne tiltalende design element . indendørs og udendørs , bruger den rigtige værktøjer og proces vil hjælpe dig med at opnå slående rene linjer for at fremhæve dit hjem 's attributter

Du skal bruge:
Vinklet trim pensler .
Kunst pensel .
Bomuld rengøringsklude eller shop klude .
Mild sæbe .
Vindue caulk .
Afdækningstape eller maler tape .
Semi-glans eller glans maling .

Forberedelse


1 .
Rengør vinduesglas og trim med mild sæbe og vand . Lad det tørre grundigt .
2 .
Caulk eventuelle mellemrum mellem trim stykker . Følg producentens anvisninger for komplet tørretid .
3 .
Brug malertape eller blå malerens tape til at ramme de udvendige kanter af vinduet trim . Line kanten af båndet direkte mod trim og tryk godt ned for at undgå at få maling på væggen .
4 .

Maleri lige kanter


1 .
Start med lysere farve af maling . Det vil være lettere at dække , hvis du laver fejl , mens du honing din teknik .
2 .
Frame ud det område, trim du skal male med malerens tape . For at fremhæve rejst detaljer som roping eller rulle arbejde , se afsnit 3 .
3 .
Brug en vinklet trim pensel . ( Se Tips sektionen. ) Dyp ikke mere end 1 /3 af længden af børste børster ind i maling . Tryk på den børste let på begge sider , mod indersiden af dåsen eller en container til at ryste overskydende maling jævnt . Må ikke trække børsterne langs kanten af dåsen , da dette fjerner alt for meget maling .
4 .
Placer børsten omkring 1 /2 tommer væk fra båndet linje , længere børster på top . Tryk forsigtigt ned og lufte børster mod båndet , og langsomt trække langs linjen. Det kræver øvelse at få en helt lige linje , men malerens båndet vil hjælpe med at blokere enhver over maleriet .
5 .
Paint hele båndet-indrammede område af trim . Kontroller, om der drypper , og bruge en let lastet pensel at glatte dem ud . Følg producentens anvisninger om tørretid for maling . Fjern tape , så snart malingen er tør . Forlader tape på for længe , vil gøre det vanskeligere at fjerne .
6 .
Gentag trin 2 til 5 for den anden farve trim . Kontrollere, at malingen på den første del er helt tør , før du tape over den.
7 .
Fjern malerens tape , så snart den anden farve er tørret . Tjek dit færdige arbejde , og tryk på op nogen fejl .

Fremhævning Hævet Trim Detailing


1 .
Paint er hævede detaljer på vinduet trim først. Være så præcis som muligt , men fortvivl ikke , hvis nogle af malingen farve ender på resten af træværket . Du vil blive male over det med den anden farve .
2 .
Følg producentens anvisninger for maling tørretid . For rejst trim detaljer med lige linjer , før tape kanter maleri den anden farve. For buede detaljer som reb og rul design , skal du bruge en mindre børste til at skære i frihånd med den anden farve . Hold en fugtig klud handy , så du kan Tør snavs af maling , der lander på detaljerne arbejde .
3 .
Peel off nogen maler 's bånd , så snart den anden farve er tørret . Brug en kunstners pensel til at røre op fejl , eller at udfylde fine detaljer som det er nødvendigt.

gode råd og advarsler


 • Vælg en vinklet trim børste , der er den samme bredde eller lidt smallere end den kant du skal male ( fx en 1-til 1 1/2-inch børste til 1 1 /2 tommer trim ) . Dette giver mulighed for større kontrol med pensel og hjælper med at forebygge male drypper over båndet linjer . Paint og dekoratører Association anbefaler at købe en højere kvalitet pensel som ekstra skrå af børster indefra ud giver mulighed for den mest præcise maleriet . ( Se Referencer . ) Find pensler , der arbejder med den type maling , du har købt .
 • Hvis du er en sjusket maler , regelmæssig malertape giver en stærkere barriere end blå maler tape . Afdækningstape har en tungere lim , men skal du fjerne det forsigtigt og snart efter malingen tørrer for at undgå at trække op i maling nedenunder .
 • Semi-gloss og gloss lak fungerer bedst for trim fordi disse lakeringer er mere holdbare , modstår fingeraftryk og er nemmere at rengøre .
 • Malingen kan forårsage skadelige dampe , så arbejdet i en godt ventileret område . Tjek producentens etiket til advarsler om brandfare og andre farer .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge akryl boble stole
 • hvordan man designer en romersk bad
 • Hvordan kan jeg lave et lille badeværelse indbydende ?
 • karakteristika vestlige interiør design
 • DIY køkkenskab planer
 • feng shui Yin & Yang farver
 • hvordan man kan lave tapet fejl
 • hvordan man stopper et område tæppe fra bunching på tæppet
 • hvordan de kan opfylde tapet til en malet væg
 • hvordan lyse op dit køkken
 •