hvordan man kan vælge, hvilken Tiki fakkel er det rigtige for dig

hvordan man kan vælge, hvilken Tiki fakkel er det rigtige for digMens udendørs haven fakler ( kaldet tiki lommelygter ) har punkteret Sommerlandskab i årtier , har mange folk begyndte at installere høj kvalitet modeller er fremstillet af kobber som faste inventar.
lommelygter kan klassificeres som enten petroleum eller gas som brændstof . Der er fordele og ulemper for hver type

Du skal bruge: .
udendørsarealer såsom gårdhave , værftet , eller terrasse
Propan eller naturgas linier


1
Overvej : .
petroleumstypen fakler kan enten petroleum , citronella , eller en udendørs lampe olie . Faklen vil typisk fungere som beholder for brændstoffet , hvor den ene ende af en væge er i kontakt med brændstoffet og den anden er tændt . De to vigtigste fordele ved denne type er omkostningseffektive og fleksibilitet .
Selv petroleum lommelygter er typisk billigere end gas fakler til at begynde med , er de besparelser virkelig fundet i installationen . Når en petroleum fakkel er installeret , er omkostningerne normalt begrænset til omkostningerne ved stangen (hvis ikke inkluderet med faklen hoved), og den tid, det tager at grave et lille hul til placering af stangen i jorden . Dette kan gøres med et indlæg hul graver . En boligejer har så mulighed for , om der skal simpelthen hårdt -pack snavs rundt om stangen , eller at udfylde det lille hul med beton til en virkelig fast installation .
Fleksibilitet er også større med petroleum fakkel . Fordi brænderen ikke er afhængig af en underjordisk gasledningen kan petroleum brænderen placeres næsten overalt i landskabet , omgå behovet for nedgravning . Af denne grund , er denne type ideelt for dem, der allerede har eksisterende landskaber . Skulle boligejer kun ønsker at have en petroleum fakkel ud for en del af året , en metal ærme lidt større , at pole diameter kan blive siddende i at tillade fjernelse af tang og brænderhovedet .
Hvis en førsteklasses kvalitet petroleum fakkel er billigere og nemmere at installere end en gastype tiki fakkel , hvorfor nogen ønsker sidstnævnte ? Der er to tungtvejende grunde : . ydelse og vedligeholdelse
2
Sammenligne :
propan eller naturgas Tiki fakkel hoved er fodret sit brændstof fra dens udspring ved et vist pres , hvilket giver sin flamme at være højere og mere strålende end en petroleum model . Hertil kommer , er en petroleum model flammehøjde dikteret af , hvor meget brændstof er fysisk til stede og forbruges over toppen af sin væge-bedrift montering . Mens glasfiber væger er har en lang levetid , kan de ikke matche optagelsen af en bomuld væge . Alligevel vil bomuld væger faktisk brænde ned med forbruget af brændstof . Dette så påvirker hvor meget petroleum er over vægen-bedrift montering . Derfor er et bomuld væge skal fremskyndes opad efter så mange timer .
I modsætning hertil naturlige og propangas Tiki fakler ikke brug for den samme type af opmærksomhed . Faklen flamme er en konsekvent højde for hele aftenen . En gruppe af fakler kan endda blive slukket ved hjælp af en mester ventil . Langsigtet vedligeholdelse , svarer til en propan grill , er begrænset til at holde faklen 's åbning og brænder fri for affald . På grund af den oprindelige udgravning kræves for gasledninger , er gas tiki fakler mere velegnet til nye landskaber , eller dem, landskaber, hvor udgravning ville kun minimalt forstyrre det eksisterende landskab .
3 .
Vælg :
Uanset hvilken type af brænder boligejer vælger , anbefales det , at det er lavet af enten kobber , messing eller rustfrit stål . Permanent udendørs inventar , uanset om de er fakler eller lys , skal være bygget af disse korrosionsbestandigt materiale . Dette er især vigtigt i nær-havet steder , hvor den salte luft ellers spise ude på indretning af en typisk " engangs " type lommelygte .

Anden Artikel

 • lille hjem planer for gør det selv
 • hvordan man flise en balje kabinet
 • korrekt produkter til malerarbejde køkkenskabe
 • hvordan man kan dekorere et spædbarn er plads til mindre
 • hvordan de skal dække popcorn lofter
 • hvad betyder udfylder magt dunpuder betyde ?
 • hvordan du får vist antikke quilts
 • hvordan man cap en ufærdig flise backsplash
 • hvordan man kan måle kroneformen til kabinetter
 • hvordan man finder en lampeskærm
 •