hvordan man sikkert brænde stearinlys

hvordan man sikkert brænde stearinlysStearinlys kan tilføje duft til luften , varme og atmosfære og en delikat lag af lys . Bruges korrekt , er de en vidunderlig tilføjelse til dit hjem eller endda virksomhed, hvis det er relevant. ! Bare vær sikker på at du ved, hvordan man sikkert brænde stearinlys af alle slags , før du tænder dem op
1

Læs retninger !
Mange stearinlys beslutningstagere vil give instrukser med deres stearinlys ( se bunden for klistermærker ) og selvom det kan virke " fjollet " læse og følge dem . Hver type lys kan kræve noget lidt anderledes for sikkerhed , herunder minimums-eller maksimum brænde gange .
2 .
Hold Candle Wicks trimmet .
Hvis vægen er for længe , vil Flammen brænder for højt , røg og forårsage ujævne smeltning og dryp af voks . General visdom er at holde det trimmes ikke længere end 1 /4 " .
3 .
Hold Lys i sigte.
Må ikke brænde stearinlys i rum , du vil ikke være i.
4 .
Hold Afstande Safe .
Må ikke brænde dine stearinlys i nærheden af noget, der vil bryde i brand ( gardiner , aviser , hår , etc. ) med en 3 fod afstand stærkt anbefales . Vær meget forsigtig , hvis laver arrangementer med blomster og stearinlys for centerpieces-sørg for lys er omgivet af glas og ikke røre blomster, der kan brænde
5
Brug en passende Candle Holder ! .
Forskellige typer stearinlys kræver forskellige indehavere for at være sikker . Vær sikker på omkredsen er stor nok til at fange eventuelle voks drypper , at det er stabilt og varme bevis , og lavet til den slags lys du brænder .
6 .
Stop Kort med dit Stearinlys .
Må ikke brænde dit lys hele vejen ned . Ophøre med at bruge det på 2 " høj , eller 1 /2 " , hvis det er en krukke stearinlys eller lys er indeholdt i et glas indehaver .
7 .
Stearinlys er voksne.

Opbevares lys utilgængeligt for børn og kæledyr . Må ikke brænde dem , hvor de kan nå dem , og tillader ikke børn ( selv teenagere ) til at brænde stearinlys eller røgelse på deres værelser , hvor du kan ikke være sikker på sikkerhedsstandarder .
Dette går for alle lightere og kampe også ! Hold dem låst op .
8 .
Rens Candle Pool jævnligt .
Sørg for, at den smeltede voks puljen holdes helt fri for væge vragdele eller andre materialer .

9 .
Light det længe .
Den sikreste måde at lette eventuelle lys , men især en krukke stearinlys er at bruge en lang håndteres lighter . Ikke alene holde din hånd væk fra flammen , men næsten alle af dem har et barn sikkerhedsforanstaltning så godt.
10 .
slukke Flamme .

Et lys lyseslukker er den sikreste måde at slukke flammen . Dette er for at undgå enhver varm voks splatter fra blæser for hårdt .
Også være sikker Lyset væge er ikke glødende , er der ingen gløder , flammen er helt ude , og røgen er ryddet , inden de forlader lokalet.
11 .

Beliggenhed Beliggenhed Beliggenhed for dine lys .
Ikke alene har de brug for at være uden for rækkevidde og ikke i en trafik- mønster og væk fra brandfarlige , men de skal være ude af udkast ( ikke sætte dem for tæt på åbne vinduer eller varme /AC porte ), så luftstrømmen ikke skaber ulige afbrænding. Du skal også bruge en stor plads med korrekte luftstrøm ( ikke brænder en masse lys i et lille værelse, eller en uventileret rum som et skab . )
12 .
vedligeholdelse, der kræves !
Sluk dine lys , hvis de flimmer gentagne gange , røg eller sputter . De er ikke brænder korrekt , og du skal tjekke vægen for at se, om det skal være trimmet , eller hvis der er et udkast i rummet forårsager det . Hvis trimning og flytte det ikke løser problemet , kaste lys væk ( efter at den er helt afkølet og hærdede please! )
13 .
Common Sense flimrer Dejligt !
Grundlæggende sund fornuft bør hjælpe dig med at forbrænde stearinlys sikkert , især når du kender alle de tips og regler . Men nogle ting kan medføre, at du glemmer :
-strømudfald . Lys er ikke ideel at bruge, men hvis du gør skal sikre, at de stadig er på et sikkert sted . Brug dem ikke i nærheden af brændstof poster , for at se på el eller generatorer , at gå på jagt rundt for ting , eller bære dem , mens du går .
-romantik . Det kan være romantisk at tænde lys i soveværelset , men hvis du falder i søvn uden slukker lysene det kunne vise sig mere dødbringende end romantisk . Lav belysning eller en elektrisk lys kan være sikrere og stadig romantisk .
-anvendes til nat lys . Gør det ikke . Vi lever ikke i Dickens æra !

gode råd og advarsler


 • Må ikke holde gamle eller misdannede stearinlys rundt . . Invester i nogle nye
 • Selv krukke stearinlys bør fastsættes på noget varmebestandigt
 • Ikke alle lys er skabt lige-nogle gange stikker med højere kvalitet eller navn mærke stearinlys er den bedste vej at gå !
 • Alt, hvad der er " på ild "som et stearinlys eller din pejs bør overvåges nøje og overholdes altid .
 • Anden Artikel

 • hvordan man bruger flade marmor perler til at oprette en glasmaleri
 • unikke væg tekstur ideer
 • hvordan man kan gøre tapet dimensionering
 • hvordan man kan male asfalt flise
 • hvordan du får vist antikke quilts
 • hvordan man kan anvende epoxy metal maling
 • hvordan man kan konvertere lumen til footcandles
 • rock stilarter for pejse
 • hvordan man kan male et slips farvestof værelse
 • baggård grill gårdhave ideer
 •