hvordan man vælger 2010 ’s maling farver til dit hjem

hvordan man vælger 2010 ’s maling farver til dit hjemJeg ville elske at være en af de ansvarlige for at udvælge " det " farve tendenser for de kommende år . Jeg har ligget i forskning i , hvad farve at male min stue , der vil få varige konsekvenser for år , og jeg har været helt betaget med de valg jeg har afdækket . Jeg har konstateret, at hjem , køkken og soveværelse farve tendenser for 2010 afspejler samlede ændringer i kultur og livsstil . Global , øko venlige grøn og techno påvirkninger kan også findes i maling farve tendenser for 2010 .

Du skal bruge:
Farveprøver af foretrukne stof
. Dekoreret puder fra dit hjem .
Fotos af møbler for værelser , du ønsker at male .
Fotos af fliser i rummet du ønsker at male .


1 .
Glad og varm
Gul er hænder ned yndlingsfarve , som dekoratører og designere vælger til inspiration i år . Sunny lyse gule , blege gule , toscanske inspireret nuancer , og ren gul vil alle ses i showrooms i 2010 . Denne farve har også varige virkning, så forvente, at det rundt i et stykke tid .
2 .
Eco Green Inspireret
Grønne i dæmpede nuancer gerne mos , eller grå-greens er lige så populære i 2010 , da tendensen til " at være grøn . " Dette Udviklingen afspejler vores mere miljøbevidst holdning om tilslutning med naturen og beskytte vores ressourcer .
3 .
kul og skifer grå
mørkere grå ankre et værelse og tilføjer et sofistikeret touch . En blød og kølige grå vil også supplere enhver lyse farver i et rum . Techno og industrielle køkkener ofte gavn af grå toner , der matcher fremhæve sort eller rustfri apparater .
4 .
Lavendel er Overalt
Blød grå baseret nuancer af lavendel , er fundet i soveværelser , køkkener , badeværelser og opholdsstuer . Lavendel er en helbredende farve og ofte forbundet med afslapning , luksus og ro . Når du tænker farve tendenser for 2010 , er vi ikke taler om stærk , potent aubergine eller dyb lilla toner . I stedet tænke på beroligende virkning af en spa eller trække sig tilbage , når du vælger din lavendel nuance .
5 .
Turkis og Aqua Blues
Det kan være svært at forestille sig en hel malet værelse turkis , men hvad med bare en mur . Turkis og aqua blå er et kæmpe hit i damemode i år , så det er naturligt , at dekoratører og farve eksperter anbefalet denne til hjemmet .
6 .
stadig forvirret over dine valg ? Sherwin Williams også klassificerer 2010 maling tendenser ved de følelser , de vækker . Jeg elsker de grupper med titlen " forenklet "," skattede "," rødder "og " forfrisket . " Deres navne siger en masse om farveskemaer foreslået . For eksempel " forenklede " look er sofistikeret , gennemskinnelig , og skræddersyede . Perlemorsfarvet hvide , bløde grå , lilla og mild blå- grå er featured . Den " skattede " look fremkalder en håndværker eller naturlige ældning føler , fremhæver subtile nuancer af salvie grøn , cremet gul , røget blå og tonet ned koral . Dette udseende giver en følelse af patina , at resultaterne fra forvitrede kobber eller sol falmet gul . " rod " minder mig om stamme-og Native American påvirkninger med stærkere toner af turkis , lyse koraller , rav og farver i ørkenen . Endelig , " forfrisket "har en glad , tropiske og naturinspirerede farvepalet . Tænk på den pasteller i foråret som gul , lys grøn , pinky koral , violet og safir blues .

gode råd og advarsler


 • Før du kaster dig ud og forpligte sig til nogen større farveskift i dit hjem , tage billeder af dine møbler eller farveprøver til butikken . Mange virksomheder tilbyder små prøver , som du kan bruge til at teste farven på væggene og se det i naturlig og aftenlys . Stadig nervøs om at lave en væsentlig ændring ? Tænk på maleriet bare en mur med en dristigere farve og vælge supplerende og mere diskrete farver for de øvrige vægge .
 • Anden Artikel

 • hvordan de skal dække popcorn lofter
 • hvordan man kan afslutte fyr støbning
 • korrekt produkter til malerarbejde køkkenskabe
 • land hjem gaver
 • hvordan lyse op dit køkken
 • hvordan man nyistandsætte med glas dørhåndtag
 • hvordan du installerer gårdhave loft kroge
 • hvordan man kan opretholde Onyx countertops
 • hvordan man bruger flade marmor perler til at oprette en glasmaleri
 • tapet ideer
 •