hvordan du installerer mur flise

hvordan du installerer mur fliseAnvende tynde mursten tagsten til en indvendig af et hjem er en fantastisk måde at skabe illusionen af en rustik murstensvæg. Og tynde fernis tagsystemer kan spare på tid og penge , så godt, da de ikke kræver overliggere , hylde vinkler og bærende konstruktioner . Nogle finér fliser systemer kan købes præ-byggede for endnu lettere installation . Når du installerer mursten flise i et hjem , er det vigtigt at have den rette sikkerhedsudstyr og flere grundlæggende værktøjer

Du skal bruge: .
Målebånd
. Hammer .
Brækjern .
Drop klud .
Filt papir .
Utility kniv .
Galvaniseret søm .
Læderhandsker .
Metal drejebænk .
Tin klip .
Beskyttelses briller.
Type S mørtel mix .
Spand .
Bor .
Blanding smule.
Mortaring murske .
Notch murske .
Små murske .
Ansigtsmaske .
Høreværn .
Vinkelsliber med diamant hjul .
Injektionsmørtel ( ekstraudstyr) .
Injektionsmørtel taske .
Tør børste .
3/8-inch murske .

Forberedelse


1 .
Beregn den samlede torv optagelser af hele muren . Fratræk firkantede optagelser af alle områder , der ikke vil være omfattet , såsom døråbninger og vinduer . Medtag en yderligere ti procent for overlap . Den målte firkant optagelser vil koordinere med mursten fliser , filt papir og metal drejebænk .
2 .
Fjern trim ved at indsætte i slutningen af brækjern ind i rummet mellem væggen og toppen af trim . Hit slutningen af brækjern med hammeren kile den brækjern i. Træk forsigtigt ned på brækjern til at springe ud trim .
3 .
Lay et fald klæde over gulv i nærheden af muren . Dette vil beskytte gulvet mod mørtel dyppelse og andre skader .
4 .
Klip gulvpap til dimensioner væggen med en hobbykniv . Flere ark af filt papir vil være nødvendig, især for store områder . Påfør gulvpap til væggen ( begyndende i et hjørne ) med en hammer og galvaniseret søm . Arkene af filt papir skal overlappe hinanden med omkring 4 inches . Skær overskydende mærkes over hele væggen kanter med kniv .
5 .
Forbered metal drejebænk ved at skære det til størrelse ved hjælp af tin klip . Bær altid læder konstruktion handsker ved håndtering et metal drejebænk , som er meget skarp når det er skåret . Påfør metal drejebænk over følte papir med en hammer og søm . Sørg for, at neglene holder drejebænken gå ind i væggen og ikke blot den tavle . Negle skal være ca 6 inches fra hinanden .

Mørtel Scratch Coat


1 .
Brug beskyttelsesbriller , når du blander mørtel . Fastgør blanding smule til bore ligesom enhver almindelig bor . Hæld nogle mørtel i spanden og tilsæt vand . Bland mørtel og vand sammen ved hjælp af mørtel blanding smule . Gradvist tilføje vand , indtil mørtlen har en kartoffelmos konsistens . Bland i mindst fem minutter .
2 .
Glat mørtlen mix i metal drejebænk på væggen ved hjælp af mortaring murske . Mørtlen skal være ca 1 /2 tommer tyk og bør helt dække drejebænken .
3 .
Træk tandspartel over den stadig våde mørtel til at oprette en rillet overflade . Må ikke anvendes for meget pres på tandspartel , så drejebænken bliver synlig . Lad tørre i mindst 48 timer , eller hvor lang tid angivet på mørtel emballagen .

Installation af Fliser


1 .
Tilsæt vand efterhånden til mørtel på samme måde som scratch pels . Bland mørtel og vand i spanden ved hjælp af blanding smule . Det skal også have en kartoffelmos konsistens .
2 .
Anvend mørtel til en lille del af væggen ved hjælp af mortaring murske . Så gælder mørtel på bagsiden af mursten finer med det lille murske .
3 .
Tryk mursten flise på væggen , vrikke det lidt . Trykke på mursten let med håndtaget på den hammer for at sikre det på plads . Hold mursten i stedet for omkring 30 sekunder . Gentag denne proces for hele væggen , så hjørnerne til sidst .
4 .
Mål områder mellem mursten og hjørnet af væggen for at afgøre, hvor skære mursten for at sikre en stramt . Udskårne stykker af mursten at bruge en vinkel så med en diamant hjul eller en våd flise sav. Altid bære øjne, ansigt og høreværn , når du bruger en sav .
5 .
Påfør hjørnet stykker med snitfladen mod hjørnet . Spred mørtel på hjørnet området , så på ryggen og på kanten af hjørne . Tryk på den flise på plads nede i 30 sekunder .

Fugning


1 .
Bland fuger eller bruge den resterende mørtel . Fuger leveres i en række forskellige farver og skal blandes til samme konsistens som det oprindelige mørtel .
2 .
Brug den lille murske til at skovle injektionsmørtel og mørtel til injektionsmørtel posen .
3 .
Klem posen for at anvende injektionsmørtel og mørtel til revner mellem mursten . Lad injektionsmørtel tørre i omkring en halv time , eller indtil cementmørtel er tyk og dejagtig . Børst eventuelle overskydende injektionsmørtel på overfladen af stenene med en tør børste .
4 .
Glat fuger eller mørtel mellem mursten fliserne ved hjælp af en 3/8-inch murske .

gode råd og advarsler


 • Stikkontakter bør fjernes , inden der anvendes mursten finer flise . Sørg for, at elektriciteten er slukket , og fjern derefter stikkontakten dækslet og skru afsætningsmuligheder. Når den flisebelægning jobbet er fuldført , skal du indsætte en stikkontakt boks extender at gøre forretningen flugter med væggen .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan tænde en rum i dit hjem
 • hvordan man vælger en spisestue maling farve
 • hvad er passende beholdere for soja stearinlys ?
 • Maleriet faux sten finish
 • hjemmelavet mexicanske dekorationer
 • baggård grill gårdhave ideer
 • hvordan man accent en pejs kappe
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med blå og grønne
 • hvordan man kan dekorere en altan
 • hvordan du fjerner billedet indehaver rammer
 •