hvordan man kan dekorere en piges soveværelse for billige

hvordan man kan dekorere en piges soveværelse for billigeAlle de små ekstramateriale gøre for en majestætisk og behagelig pigens soveværelse design , der vil have din lille en syngende dine roser . Heldigvis dekorere en piges soveværelse til billige er en levedygtig og plausibel indretning projekt .
Billig hjem forbedring ideer kan gøre en piges soveværelse på bravournummer af huset .
Lys pastel farver, kan virke kedelig , falmede , og overused , så styre fri af disse uønskede farver . Lys rosa synes at være en af de mest almindelige pigens soveværelse farver , men der findes alternative maling muligheder og dekorative valg , der er mere moderne og nutidige .
Ingen grund til at fokusere på lyserøde som den eneste pigens dekorative soveværelse valg ! Hvis du ønsker for din piges soveværelse for at se moderne og alder fald vælge mokka , kaprifolier , æggeskal , eller lavendel som en grundlæggende maling farve til rummet . Dæmpede pulserende nuancer af maling ser alderssvarende , girly , og trendy samtidig tilbyde et værdifuldt alternativ til den lyserøde scenariet .
Udsmykning en piges soveværelse billigt begynder med at vælge den bedste farve ganen .
Som du kan se på denne side , potterybarnkids . dk og kidsdecor. net har nogle værdifulde forslag til soveværelset indretning

Du skal bruge: .
rige maling nuancer
dekorativt tilbehør .
sengetøj .
tv .
computeren.


1 .
Vælg farver, der opvarmes Girl 's Bedroom
Maling af vægge en ny farve er den bedste måde at skabe et helt nyt soveværelse look . Ikke overraskende nye tendenser i hjemmet boligindretning relish tanken om at forlade skarp hvide vægge bag sig og vælger en mere indbydende soveværelse farver . Piger elsker det ! En af de bedste alternativer til en udsmykning en piges soveværelse er at vælge en falmet maling nuance , der stadig er lys en forfriskende , men er ikke lyserøde eller helt hvide . Nogle trendy soveværelse maling farver kan nævnes: lilla , salvie grøn , kaprifolier , krydderi og ingefær . For at maksimere udseendet af plads, når dekorere en piges værelse på et budget , skal du vælge en lysere farve nuance med mindre maling fortynding . Farveprøver fra din lokale maler butik vise en række af farver alle i samme frekvensområde . Vælg en nuance , der er nær toppen af farveprøven . Disse er mere passende til dekoration en piges soveværelse . Endnu en gang vælger krydret , varm eller bløde farver, som styre væk fra pink.
2 .
Go Crazy med mønster og Materiale
Mønstre er guddommelig , når det kommer til at dekorere en piges soveværelse for billigt! Materialer og tekstiler er så sofistikerede og eklektisk . De spændende mønstre tilføje en følelse af indretning elegance til soveværelset. Strøelse er meget vigtigt , så vælg en stof og mønster klogt . Seng i en pose tilbyder den bedste værdi , når dekorere en piges værelse for billigt. Seng i en pose tilbyder en dyne , seng nederdel , pude Shams , og plader alle i én samlet pris . Denne indstilling til dekoration en piges soveværelse er ganske overkommelig . Derudover kan du købe et udvalg af materialer fra din lokale håndværk butik og bruge dem som kommode accenter , vindue behandlinger , eller fantastiske indrammet vægudsmykning . Hertil kommer , pyntepuder og smide tæpper , som har unikke mønstre og teksturer tilføje en følelse af luksus til rummet . Stoffer er et vigtigt element i pigens soveværelse design på et budget . En dekorativ spejl øger også og maksimerer udseende plads i soveværelset . Metalliske og børstet nikkel slutter på en dekorativ soveværelse spejl i en piges værelse vil tilføje en følelse af modenhed til rummet . Spraymaling er en omkostningseffektiv mulighed for at opdatere en piges værelse . Udsmykning en piges soveværelse for billige kan nemt ske , når fotografier eller billeder er indrammet og placeret som vægudsmykning . Billeder er også personlig og sentimental for en ekstra feminint touch . Strategisk placering af stof , spejle , og væg kunst skaber harmoni og enhed til en piges soveværelse design . Glem ikke at tilføje levende pyntepuder i dekorative mix . Disse kan købes i discountbutikker , genbruges butikker og på salg i stormagasiner for mindre end fem dollars hver .
3 .
Hold Technology in Mind
I denne moderne tidsalder , bruge masser af penge på designer møbler er ubrugelig . Du kan udrette en visuelt tiltalende og behagelig pigens soveværelse design ved at bruge brugte eller rabat møbler . Ingen ville nogensinde vide forskellen. Størstedelen af dyre på møbler skal bruges på elektronik . Fjernsyn, computere , og lydsystemer vil tilføje en følelse af moderne elegance til din pigens værelse , og de vil være de mest nyttige bidrag . Med lidt shopping og yderligere forskning , kan tv , computere og anden elektronik købes aa rimelig pris . Tjek din lokale gule sider for brugte genstande, der stadig er stor kvalitet .
Udsmykning et behageligt og designer venlige pigens soveværelse for billigt , kan blive en af de bedste hjem forbedring projekter, som du nogensinde har foretaget .

Tips og advarsler


 • Garage salg er også et godt sted at hente tilbehør til en piges soveværelse . PRIsen er rigtigt!
 • Anden Artikel

 • Hvor kan jeg finde friske blomster ?
 • hvordan man bruger justerbare forhæng kroge
 • hvor mange gardiner skal hænges på en dobbelt vindue ?
 • nautisk stil ideer
 • feng shui Yin & Yang farver
 • hvordan man kan lægge porcelæn flise på et ujævnt badeværelse gulvet
 • Wiggles udsmykning idéer
 • gardinstang extender tutorial
 • hvordan man kan konvertere lumen til footcandles
 • hvordan man kan omlakering Skabe & bordplader
 •