hvordan man kan dekorere et soveværelse med jordbær og melon maling farver

hvordan man kan dekorere et soveværelse med jordbær og melon maling farverFrugtagtig farver er sensationelle soveværelse udsmykning maling valg . Valg af et soveværelse maling farve kan være en lækker opgave , når man tænker på alle de smagfuld farvemuligheder . To farver, der synes som om de ville være usædvanligt match ups gøre for en dynamisk soveværelse design . De er jordbær og melon !
Selvfølgelig ville disse farvekombinationer være perfekt til en teenager piges soveværelse eller en gæst soveværelse . Soveværelse farver, der er frugtig i deres beskrivelse bringe tanker muntre og levende design til rummet . Hjem forbedring aldrig skal blive kedeligt , og jordbær og melon maling farvekombinationer et soveværelse design er alt andet end kedeligt . Som du ved , farve har en vidunderlig måde at blande enkelhed med elegance . Valg af soveværelset maling farver , der bruger jordbær og melon som den vigtigste farveskema viser, at du er interesseret i et soveværelse design, der er sjovt , frisk og livlig . Soveværelse design aldrig smagt så godt !
Som du kan se på denne side , kan du besøge JCPenney. com og potterybarnkids. com for nogle kreative soveværelse ideer .

Du skal bruge:
interiør maling
. maleri forsyninger .
farveprøver .
farveprøver .
soveværelse møbler .
soveværelse tilbehør .


1 .
Vælg soveværelser Paint Colors , der er frisk som Jordbær
vælge den perfekte malingen farve er simpelt , når du søger efter en farve gane , der er forfriskende og opkvikkende . Der er ikke noget helt så behageligt som en kurv af friske jordbær på en varm sommerdag . Jordbær Marie og jordbæris fremmane billeder af en lækker soveværelse design . Jordbær er en cool farve , fordi den iskolde lyserøde nuancer er bragt til live med en blanding af smag og farve . Jordbær maling farve er mere moderne og modent end dens pastel pink modstykke . Valg af et soveværelse maling farve er som at dyppe et stykke frugt i en stor skål piskes topping , og jordbær nuancer er vejen at gå .
2 .
Vælg soveværelser Paint Colors , der er Fed Ligesom Meloner
Vandmelon og cantaloupe nuancer af melon gøre dig tænke på en rejse til en tropisk ø , hvor frisk frugt og eksotiske aromaer løs . Valg af et soveværelse maling farve , der hviler i nuancer af melon kan være en modig og dristig beslutning . Der er noget utroligt smukt over det varme Peachy nuancer forbundet med meloner . Hvis du skulle forestille den perfekte farve til en sommerkjole , en tropisk drink eller en favorit badedragt , vil ikke melon falde i det billede eller andet sted ? Melon er fed , venlig og kreativ . Soveværelse design handler ikke kun om at skabe et sted at sove , fordi du ønsker et soveværelse , der er perfekt til afslapning , læsning og drømmende . Peachy melon nuancer er perfekte til lejligheden .
3 .
Vælg soveværelser maling farver , der blander naturligvis
Der er ingen grund til et soveværelse design skal dysfunktionelt eller uncomplimentary . Ved at vælge soveværelse maling farver , der blander naturligt , vil du automatisk opretter et soveværelse design , der varmer hjertet . Jordbær nuancer og melon maling farver er en fantastisk måde at bringe en fælles tilstedeværelse til dit soveværelse design . Frugtagtig farver blandes og harmonisere på en måde , der er behagelig og sensationel . Som et resultat , vælge en kombination af iblanding maling farver vil bringe afsluttet, for at dit soveværelse da © cor . Jordbær og melon maling farver til et soveværelse , er velsmagende og lækre , og de gør til den perfekte soveværelset design .

gode råd og advarsler


 • Strawberry og bomuld slik er begge søde og velsmagende , men de er to helt forskellige lakfarver . Strawberry nuancer gøre for en bedre soveværelse design .
 • Brug rigeligt med maler klude , fordi enhver maler med rød farve er svært at fjerne.
 • Anden Artikel

 • hvordan man bruger bambus vindue nuancer
 • hvordan man kan gøre over dit skab
 • DIY køkkenskab planer
 • rock stilarter for pejse
 • hvordan du installerer et anker i gipsvæg
 • hvordan du opretter din egen alfabet fotografering vægtæppet
 • bad tema ideer
 • hvordan du installerer hus tapet
 • hvordan man kan sætte op tapet i dit hjem
 • hvordan man kan røre op trægulve
 •