hvordan man vælger et soveværelse maling farve til et hjem

hvordan man vælger et soveværelse maling farve til et hjemBrug for en ny soveværelse design ? Nyd elegancen i at vælge et soveværelse maling farve , der inkluderer livlige kombination af kirsebær rød og Midnight Black . Før du begynder at fremmane billeder af gotisk og mørk film indstillinger , forvisset om , at et soveværelse design i rød og sort er meget venlige og imødekommende . Selvfølgelig kommer det ikke som nogen overraskelse , at dekorere et soveværelse i en sådan dynamisk og visuelt tiltalende farver som kirsebær rød og Midnight Black tager en elegant touch . I det seneste tiår , har dæmpede farver fundet deres plads i hjemmet udsmykning , men levende og dristige farver har også fundet deres plads . Et hjem forbedring projekt, der starter med soveværelset væggene er en fantastisk måde at skabe en helt ny designer element til din boligindretning . Et par praktiske forslag vil hjælpe dig bringe kirsebær rød og midnat sort til frontlinjen for soveværelset design

Du skal bruge: .
farveprøver
farveprøver .
interiør maling .
maleri forsyninger .
soveværelse møbler .
soveværelse tilbehør .


1 .
Invester i Spicy Soveværelse Paint Colors gerne Cherry Red
Cherry rød er en stor accent farve i en moderne soveværelse design fordi det er energisk og fed . I de fleste soveværelse designs , er rød for stærk eller modig for at bruge som den primære farve , men det gør for en perfekt accent farve . Blomstermotiver mønstre og stoffer , der bruger kirsebærrød i deres design henlede meget mere opmærksomhed , at subtile neutral blomstermønstre . Krydret farver har en tendens til at bringe de vilde side , og kirsebær rød er ingen undtagelse . Valg af et soveværelse accent maling farve betyder , at du har en relativt almindeligt lærred , måske hvid eller creme malede vægge , der brug for et løft af energi . Cherry Red er det perfekte soveværelset malingen farve at tilføje sådan en bemærkelsesværdig gnist til dit værelse design .
2 .
Invester i luksuriøse værelser Paint Farver som Midnight Black
Farven sort er så ofte forbundet med smoking , luksusbiler og dyre hjem elektronik . Hvorfor er det så ? Karakteren af sort er luksus , og bruger det som et soveværelse accent farve , er ingen undtagelse . Da sort er så mørkt og mystisk , det kan simpelthen ikke bruges som en primær væg maling farve . Virkningerne ville være for barsk , og soveværelset måske lyst til det er imploding . Dog kan den bruges som en luksuriøs og dramatisk accent farve . Valg af et soveværelse maling farve kræver, at du forestille stemning , som du gerne vil skabe . Hvis din stil ikke er en, der er slået af pastel eller neutrale farver , og du nyde den raffinerede ting i livet , sort er en perfekt maling farve løsning for dig .
3 .
Invester i Komplementære Soveværelse Paint Farver , der er dramatiske
Kedeligt vittigheder , kedelig samtaler , og disinteresting politisk kommentar er en sikker vej til at lægge en dæmper på en god dag . Ligeledes kan en kedelig soveværelse design gør at du mister den springe i dine skridt . For at undgå denne uønskede faldgrube , vælg soverum maling farver, giver liv og personlighed til dit soveværelse da u00A9 cor . Kirsebær rød og midnat sort maling farve accenter er en fantastisk måde at bringe drama og spænding til dit soveværelse design . Disse to farver supplerer hinanden og arbejde for at tilføje en levende stænk af farve til et rum . Rød og sort maling farver er ikke mørke eller bange anelser , de er energiske og sjove . Desuden skaber de en luksuriøs og sofistikeret element soveværelse design . Vælg et soveværelse maling farve, giver lyst til at tilbringe tid i dit soveværelse . . . det vil være et hjem forbedring projekt, som du aldrig vil glemme .

gode råd og advarsler


 • Stick med røde farver , der er på den kirsebær side vers reds , der tager på en orange nuance .
 • Brug rigeligt med drop klude og møbler belægninger . Røde farvestoffer kan være særligt svære at fjerne .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan konvertere en lampe til en touch lampe
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med jordbær og melon maling farver
 • hvordan man kan hænge tin drager med glas vinger
 • hvordan man kan spare på log møbler
 • hvordan man kan dekorere en køkkenø med stil
 • hvordan man kan blande mat & flad valspar maling
 • hvordan man kan trimme buede vinduer
 • hvordan du opretter en professionelt udseende fotostudie i din lejlighed
 • hvordan man laver en pejs hylde
 • hvordan man kan blande metallak
 •