hvordan du installerer et undergulv for keramiske fliser

hvordan du installerer et undergulv for keramiske fliserUndergulvet brugt under keramiske fliser er forskellen mellem en langvarig keramiske fliser sal og en sal, hvor flise løsner eller revner . Keramiske fliser holder længere når den er monteret på en stærk , stiv undergulvet . Brug cement Backer bord over de eksisterende undergulvet at tilføje styrke og en glat overflade for at installere keramiske fliser . Cement Backer bestyrelse består af et lag af cement er knyttet til et lag af masker . Dette bord er vandtæt og er en ideel base for keramiske fliser

Du skal bruge: .
Skruetrækker .
Bor driver .
Skruer.
Negle.
Spartelmasse .
Vakuum.
Thinset .
Murske .
Cement bord.
Kniv .
Lineal .
Glasfiber tape .
Bor .


1 .
Undersøg eksisterende undergulvet grundigt . Forsænker nogen søm eller skruer, der er rager op over overfladen. Tilføj yderligere søm eller skruer til områder , der flex når trådt på . Brug en let gips spartelmasse til at fylde tomme rum og lave pletter . Sand den spartelmasse glat . Brug en støvsuger til at fjerne eventuelle rester fra undergulvet .
2 .
Spred et lag af thinset mørtel over en krydsfiner undergulv til at forberede installationen af cement bidragyder bord . Ifølge Tim Carter på hans hjemmeside Spørg Builder , er dette et nødvendigt skridt for at udfylde eventuelle hulrum mellem krydsfiner undergulvet og cement bestyrelsen . Spred thinset med en tandspartel på et område af underlaget , som kan dækkes med cement Backer bord i 20 minutter .
3 .
Stagger sammenføjning søm cement bidragyder bestyrelsen for at undgå der Backer bord samlinger fald på toppen af leddene i den eksisterende krydsfiner undergulvet . Installer bidragyder bestyrelsen med den glatte side ud, hvis du planlægger at bruge mastiks fliseklæb . Placer grovere side ud , hvis du bruger en Portland-baserede mørtel mix for at installere keramiske fliser .
4 .
Brug en gulvbelægning kniv med en hårdmetalbladet at score cement bord. Brug en metal lineal som en guide for kniven . Cementen bestyrelse vil snappe efter den afmærkede linje som gips gør . Bor huller i cement- bord, før kørslen skruerne . Fastgør cement bord undergulvet med galvaniserede skruer , der er lange nok til at nå til bjælkelaget . Placer skruerne seks til otte inches fra hinanden og ½ tommer fra kanten af brættet .
5 .
Spred thinset på sømmene af cementplader og imbed glasfiber bånd i thinset . Brug en murske til at sprede thinset og fjerne eventuelle overskydende fra leddene . Påfør et lag thinset over glasfiber tape og fjer ud i kanterne. Efterlad leddene, som plan og glat som muligt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male betongulve med faux finish
 • hvordan man kan købe foreclosures i ny trøje
 • ikke hårdttræ plankegulve skal limes ?
 • former for post - form køkkenbordet kanter
 • hvordan du vælger maling farver til en gårdhave
 • hvordan du opretter en professionelt udseende fotostudie i din lejlighed
 • Forskellen mellem dyne & narresut
 • hvordan du installerer et loft fan på første sal
 • definition af travertin
 • hvordan man vælger soveværelse male farver i dyb rød og Bayside blå
 •