hvordan man kan skære træ til at passe omkring et badeværelse spejl

hvordan man kan skære træ til at passe omkring et badeværelse spejlTræsorter kan give en nydeligt ud over en ellers kedelig spejl . Vælg en stil støbning , eller endog flade træ , for at supplere de eksisterende støbning i dit badeværelse til dette projekt . Beslutte, om du ønsker straight eller mitered hjørner . Lige hjørner er lidt lettere , supplerer en rustik indretning og brug flade stykker træ . Mitered hjørner supplere en formel indretning og arbejde med alle typer af den valgte trim

Du skal bruge: .
Målebånd
Blyant .
Hastighed firkantet .
Trim.
Gering boks .
Geringssav .
Efterbehandling negle .
Hammer .
Nail sæt .
Wood kit .
Små spackle kniv .
120- sandpapir korn .

Lige Corners


1 .
måle højden af spejlet i badeværelset .
2 .

Mark denne måling på træet . Læg hastighed pladsen på træet med den lige side mod mærket . Tegn en linje mod pladsen skal bruges som en klippe .
3 .
Skær venstre og højre stykker på linje med en geringssav .
4 .

Installer sidestykkerne flugter med toppen og bunden af spejlet . Bank let i efterbehandling negle med en hammer , indtil neglen er næsten i niveau med træet . Placer et søm sat i depressionen på hovedet af den afsluttende søm og forsigtigt trykke slutningen af neglen indstille til at køre den afsluttende sømmet under overfladen af træet .
5 .
Mål fra den yderste kant af hver side stykke til en samlet bredde , herunder spejlet og begge sidestykkerne .
6 .
Mark denne måling på træet . Læg hastighed pladsen på træet med den lige side mod mærket . Trække en linje til brug som en klippe .
7 .
Skær top og bund stykker på linje med en geringssav .
8 .

Installer de øverste og nederste stykker flugter med kanten af sidestykkerne allerede på plads. Bank let i efterbehandling negle med en hammer , indtil neglen er næsten i niveau med træet . Placer et søm sat i depressionen på hovedet af den afsluttende søm og forsigtigt trykke slutningen af neglen indstille til at køre den afsluttende sømmet under overfladen af træet .
9 .
Tryk en lille mængde træ kit på toppen af lederne af den afsluttende negle . Niveau med en lille spartel . Tillad at tørre og sand overfladerne med 120- grus sandpapir . Afslut med maling eller bejdse .

Mitered Corners


1 .
Mål lodrette og vandrette dimensioner spejlet i badeværelset .
2 .

Placer trim i gering kassen med den flade side ned mod kassen og den indvendige kant mod den side af geringssnit kassen tættest på dig.
3 .
Placer så i 45- graders vinkel slot , så saven er at afskære hjørnet fra indersiden af trim på ydersiden af trim . Skub saven frem og tilbage at skære hjørnet fra trim .
4 .
Mål afstanden af bredden af spejlet fra indersiden af trim . Mark i udkanten af den indvendige hjørne . Placer træet i gering kassen med den flade side ned mod kassen og den indvendige kant mod den side af geringssnit kassen tættest på dig . Placer så i gering boks så skæreforløbet trim på en 45- graders vinkel med bagkant af saven peger væk fra den anden ende af trim . Flyt træet , så målingen mærket er direkte i tråd med savklingen . Cut med geringssaven . Gentag for de andre tre stykker ved hjælp af passende bredde eller højdemålinger .
5 .
Installer stykker flugter med toppen og bunden af spejlet og stramme mod hinanden i hjørnerne . Bank let i efterbehandling negle med en hammer , indtil neglen er næsten i niveau med træet . Placer et søm sat i depressionen på hovedet af den afsluttende søm og forsigtigt trykke slutningen af neglen indstille til at køre den afsluttende sømmet under overfladen af træet .
6 .
Tryk en lille mængde træ kit på toppen af lederne af den afsluttende negle og i eventuelle mellemrum på hjørnerne . Tillad at tørre og sand overfladerne med 120- grus sandpapir . Afslut med maling eller bejdse .

gode råd og advarsler


 • Husk altid at bruge indersiden målinger til mitered ramme nedskæringer . Vinkel saven til at skære væk fra indersiden , så den korte side er inde og den lange side er uden for rammen.
 • Anden Artikel

 • strand huse i Bahamas
 • feng shui stue farver
 • hvordan man billigt redo et værelse
 • hvordan man kan hænge en stol jernbane, gips vægge
 • hvordan man kan dekorere en piges soveværelse for billige
 • hvordan man kan bejdse trimme
 • hvordan man kan male et betongulv til at acceptere male epoxy
 • hvordan man kan male aluminiumslister
 • hvordan man etch vinduer for privatlivets fred
 • hvordan man opbygger en rund picnic bord med siddepladser
 •