hvordan man kan vælge farve på lysstofrør

hvordan man kan vælge farve på lysstofrørTraditionelle lysstofrør og nye kompakte lysstofrør ( sparepærer ) kommer i en række farver . Det er nyttigt at vide, hvordan farver er klassificeret for lys , når man ser på mulighederne . Lys farve er beregnet ved hjælp af en skala i grader Kelvin , hvor en hypotetisk objekt er opvarmet . Den farve, den ville udsende ved hver grad Kelvin svarer til den farvetemperatur . På 2. 800 grader Kelvin , ville det udsende en varm , orange-lignende lys , der svarer til en husstand glødepære . På omkring 7. 000 grader Kelvin du får det klare , blåligt lys fra solen. Lysstofrør kommer i farver i spektret nu , til at rumme alle områder interiør eller arbejdsplads behov . De er blevet endnu mere populære, fordi de sparer energi over glødende alternativer
1 .
Vurder dine lysarmaturer for at se, hvilke typer af pærer , de træffer . Dette vil bestemme området af dine muligheder . Til skrue-i lamper , vil Kompakt arbejde , for rør armaturer fælles i værksteder og garager , skal du tube lysstofrør , som udgør de forskellige farvemuligheder .
2 .
Beslut hvad du ønsker fra belysningen afhængigt af placeringen . For en arbejdsplads , vil du højst lumen og klarhed . For en stue , kan du ofrer mængden af lys til at blive varmere , mere tiltalende farver . Husk, at CFL generere omkring fire gange så meget lys per watt som en glødepære , så en 15- watt CFL lægger ud omtrent lige så meget lys som en 60- watt glødepære .
3 .
Vælg pærer til rør inventar . Tube lysstofrør er alment tilgængelige i kold hvid ( omkring 4. 000 grader K ) , som kaster en næsten grønligt skær , varm hvid ( cirka 2. 700 grader K ) , som er mere orange -agtig , men ikke så behageligt som en glødende , og dagslys pærer ( omkring 6. 500 grader Kelvin ) , som er blå . Det kølige hvide og dagslys smide en ren , klar lys, men er ikke for hjemlige . Du kan tilføje varm hvid løg til mix for at gøre det lidt mere behageligt .
4 .
Vælg din pærer til skrue-i inventar . Fordi CFL er lavet til at efterligne glødelamper lys , mere tiltalende muligheder forrang . Fysisk eller dagslys pærer udsender lys på omkring 3. 500 grader Kelvin , og er gode til at læse , vi fornemmer dem som værende en smule lysere . Deres lys kan være en smule icier . Soft hvid er tættere på en glødende (på cirka 2. 700 grader Kelvin ) og varmere .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et stort soveværelse som et luksus hotel suite
 • hvordan man gør panel gardiner med en tørklæde
 • Hvordan kan jeg genbruge mit tapet ?
 • hvordan man wire lys fra en strømkilde
 • billige gør det selv ideer til badeværelset remodeling
 • over ovnen køkkenet ideer
 • hvordan man kan gøre persisk tæppe designs
 • hvordan man sikkert brænde stearinlys
 • hvordan man kan gøre over dit skab
 • hvordan man kan anvende epoxy metal maling
 •