barns luksus prinsesse soveværelse udsmykning idéer

barns luksus prinsesse soveværelse udsmykning idéerDe fleste små piger drømmer om at være en prinsesse . Da de fleste af dem aldrig vil være reel prinsesser , hvorfor så ikke pynte din lille piges soveværelse på en måde , der stadig gør hende føler mig som en prinsesse ? Give hende en luksus prinsesse soveværelse vil give hende en særlig plads til at handle ud sin drøm om at blive royalties .

Color

Tal med din lille prinsesse om hende yndlingsfarver . Du ønsker hende til at elske hendes værelse , så få hende input på farveskemaet er vigtig . Pink og hvid er en fælles kombination af farver til prinsesse soveværelser , men hvis din prinsesse ' yndlingsfarve er lilla , gå videre og erstatte den lyserøde med lavendel . Hvis din lille pige elsker en regnbue af farver , kan du overveje at male væggen hvid eller creme og bruge hendes foretrukne farver for accent stykker som puder , sengetæppe og gardiner .

Kalkmalerier

En måde at vende en almindelig soveværelse til en prinsesse soveværelset er at sætte kalkmalerier på væggene . Hvorvidt håndmalede af dig eller en professionel kunstner , eller endog premade vægmalerier , der er så lette at anvende som tapet , vægmalerier er en fantastisk måde at bringe en luksuriøs føler, at et soveværelse , og scenerne kan fremkalde et eventyr føler . Slotte , enhjørninger , og en smuk prins på en hvid hest er alle muligheder for kalkmalerier , der vil give flybillet til din lille piges prinsesse fantasier . Mulighederne for kalkmalerier er uendelige .

Møbler

Hver prinsesse har brug for en ordentlig seng for at få hendes kongelige hvile . Hvide udskårne hovedgærder og messing sengerammer er både populære valg . En himmelseng kan også låne en magisk følelse til rummet . Andre møbler , såsom en kommode , skrivebord og stol , bør vælges og males for at koordinere . Forgyldt træ og sirlige udskæringer er to muligheder , der vil give Soveværelsesmøbler en kongelig føler . Og selvfølgelig bør alle prinsesse have et spejl . Enten sølv-eller guld-malede stel fungerer godt i en prinsesse soveværelset.

Sengetøj og Gardiner

Kniplinger og dikkedarer er en fremragende måde at bringe magi til en lille piges soveværelse . Prinsesse-tema seng er en mulighed , en anden er noget pastel med små blomster . Til gardiner , tror lys , flydende , sarte tekstiler . Disse vil give en ekstra bid af luksus til rummet . Der er mange stilarter , mønstre og farver at vælge imellem for sengetøj og gardiner . Tal med din lille prinsesse om, hvad hun kan lide for sengetøj og gardiner . Da dette rum vil være hendes kongelige domæne , skal det være indrettet i samme stil hun ønsker .

Tilbehør

Hver prinsesse behov de små ting, der gør et soveværelse hendes egen . Lamper med frilly nuancer , bløde puder , en tiara din prinsesse kan bære , selv en hjørne dedikeret til at spille dress- up er alle måder at tilføje en personlig touch til din lille piges værelse . En buket af kunstige blomster på kommoden og et slot til hende dukker vil også tilføje til den magiske følelse af prinsessens soveværelse .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en kappe ur
 • hvordan man opbygger et billede jernbane
 • hvordan man kan caulk tape kanter
 • hvordan man kan gøre postkasse swags
 • hvordan man kan justere & fix lamelgardiner
 • hvordan man kan dekorere med majs stilke
 • hvordan man kan investere i antikke Kina
 • hvordan du opretter en marmor effekt på en pejs arne
 • hvordan du installerer en ekstern lys på vinyl sidespor
 • køkken gardin ideer til skydedøre
 •