hvordan man vælger en lampeskærm

hvordan man vælger en lampeskærmNår du vælger en lampeskærm , er du træffer beslutninger , der påvirker både udseende og nytten af lampen. Der er kun få husstand objekter, der er grimmere end en nøgen lampe med en udsat pære og ingen lampeskærm . Men at finde den rigtige nuance er ikke en let opgave . Det kan tage nogle søger at finde en der passer og passer din smag . Vælg den rigtige nuance , der træffer afgørelsen om størrelse , funktion og stil

Du skal bruge: .
Målebånd


1
Tænk over , hvad materiale du ønsker for lampeskærm . Der er stof og glas lampeskærme . En del af denne beslutning er baseret på den type lamper du har . Mange gulv lamper er lavet til at tage en glasskærm , mens bordlamper normalt tage en stof nuance .
2 .
finde ud af din lampens højde med to målinger . Først , måle højden fra bunden af lampen til toppen af lampen stilken . For det andet , måle højden af harpe , som er den buede metal stykke , der holder op lampeskærm . Mål harpe fra toppen af lampen stammen til toppen af harpe , ikke er medregnet eventuelle skrue-på ornamenter , der holder skygge til harpe . Diagrammer for disse målinger kan findes på Antik lampe Supply .
3 .
Søg efter lampeskærme , der arbejder med dine mål . En af de regler , ifølge en artikel af antik Lampe Supply , er , at skygge diameter på bunden af skyggen skal ligge inden 2 inches af måling af din lampe højde fra base til stilken. Artiklen fortsætter med at sige , at den samlede højde af den skygge , bør være den samme måling som harpe , plus eller minus 1 /2 tommer .
4 .
Match den rigtige størrelse til lampe skygge til den rigtige form , der passer til din lampe . Benytte afrundede lampeskærme med afrundede lamper , kvadratisk nuancer med firkantede lygter og rektangulære nuancer med rektangulære lygter
5 .
Vælg den farve og dekorative design af lampeskærmen . Lamper USA foreslår dig at vælge, hvorvidt de ønsker at understrege stilen i lampen eller skygge . Få dem til at arbejde sammen for at fremhæve de mest interessante af de to , snarere end at have to konkurrerende designelementer .
6 .
Vælg en lampe , der giver nok lys til at gøre det job, du ønsker det gør i rummet . Hvis det er en læselampe , sørg for at det lader sig nok lys for dig at se print af en bog . Dette indebærer bunden diameter lampeskærmen , men farven på skyggen kan have en effekt også. Meteor Lights hedder det, at varme og neutrale farver er bedst for laselamper , men advarer om, at rød , lilla og blå gør dem svære at læse . Vælg den lampeskærm , der har alle de egenskaber, der gør det fungerer godt for din lampe .
7 .
Kontroller , at pæren type du foretrækker at bruge, ikke vil være for tæt på lampeskærmen for at forhindre brændende skyggen materiale . Lamper USA 's Lampshade Køb Tips foreslår at mindst 1 til 2 inches omkring pæren , hvis du bruger en 40 eller 60 watt glødepære , 2 til 3 inches for en 75 eller 100 watt glødepære , og 3 til 4 inches for en 150 watt eller højere glødepære . For en kompakt fluorescerende pære , kan du lade mindre plads-så lidt som 1 til 2 inches omkring pæren , da det skaber mindre varme
.

Anden Artikel

 • Forskellen i nutidig og moderne indretning
 • hvordan man kan vælge en maling farve til en drenge soveværelse
 • den bedste måde at anvende touch - up maling
 • hvordan man kan gøre victorian veranda parentes
 • hvad dørhåndtag skal bruges til franske døre
 • forskellige stilarter af flisebelagt brusere
 • hvordan man bruger decals til voksne soveværelser
 • hvordan man kan lave tapet fejl
 • ideer og muligheder for loft isolering
 • hvordan man gør farveskema projekter
 •