mellem soveværelse udsmykning idéer

mellem soveværelse udsmykning idéerNår børn når en alder af ti , at de udvikle sig til tweens . Tweens er ikke længere børn, men de er ikke gamle nok til at blive betragtet teenagere . Pludselig , dit barn ønsker et rum , der afspejler hendes nye personlighed , så det er tid til at rense ud dukker , udstoppede dyr og legetøjsbiler . Dit barn har brug for hans eget rum , hvor han kan gøre lektier , socialisere med venner og bare slappe af .

Beskeder på væggen

Tweens elsker at fylde deres værelser med billeder af sig selv , venner og kæledyr . En magnetisk eller kork opslagstavle tillader dit barn til at vise billeder og holde tidsplaner synlig . Tag kork firkanter eller en rulle af kork tilgængelig på håndværk butikker og anvende det rundt på væggen i stolen skinne plan for et dekorativt display område , eller hænger et stort, indrammet tavle på væggen .

Free Space

Åbne gulv plads i en lem værelse er vigtig. Giv en plet stor nok til en luftmadras som gæsteseng . En hems frigør plads til en futon eller skrivebord til at gå nedenunder . Giv dit barn en plads til at læse , lytte til musik , eller taler i telefon ved at suspendere en stol fra loftet ( men ikke installere stolen selv , medmindre du ved hvordan man gør det som en forkert installeret stol er usikker ) . En platform bed giver et værelse en moderne look tilsat lagerplads på bunden . Montere en tv på en væg for klare visning .

Hjemmearbejde Time

Supply dit barn med et skrivebord , hvor hun kan lave lektier i fred væk fra familien buzz . Find robust , elegant , økonomisk overkommelige skriveborde . Vælg en bordplade type skrivebord eller en med skuffer til mere lagerplads . Holde ting organiseret med bogreoler eller væg reoler . Se efter lærred spande eller metal kurve til at indeholde rod . Skab en unik hylde ved at knytte en skateboard op på væggen i en lem drengs soveværelse .

Farve for Tween pige og dreng

Tal med dit barn om, hvad farve han gerne sit værelse malet . Nogle gange kan en lem brug for hjælp picking en farve . Magasiner og din lokale home forbedring center tilbyder gode ideer om den aktuelle farve tendenser . For de mellem pige, som har til dybe , dristige farver , kan du prøve at male væggene bordeaux , blomme , guld eller blågrøn. Prikker sætte fut i en lem pigens værelse på en sjov , skæv måde, så tænker om brug aqua , lys pink eller en frisk grøn på væggene , eller en sherbet pink , kølig blå eller dæmpede grønne for sofistikeret, modne lem pige . Lad funky side af dit barn pige show ved at male væggene lilla , gul eller lime grøn . For mellem drenge , stick med en neutral væg gerne brun eller taupe for drengen , der ikke kan lide en masse farve . Cover væggene i en udendørs blå eller grøn for den ekstreme mellem som nyder skateboarding eller surfing. Male lodrette eller vandrette striber i farverne på dit barns yndlings sportshold .

Klar til at Accessorize

Tweens kan udtrykke sig med tilbehør . Hofte , kan chikke mellem pige erstatte hende traditionelle skab døre med farverige beaded gardiner . Injicere nogle quirkiness ind i en lem drengens værelse med en neonskilt eller lava lampe . En blomst ur , retro bold ur eller surfbræt vækkeurstilstand vil holde dit barn til tiden . Tween piger elsker stirrer ind i spejle , så giv dem en på en stjerne eller en med en beaded og sequined ramme . Spice up en lem pigens værelse med en shag tæppe og puder . Top en lem drengs seng med grafiske-designet puder at skildre en guitar , pladespiller , skateboard eller BMX cykel . Dress up en lem pigens værelse med en malet lysekrone , elegant billedrammer og indramning film plakater . Gør vægge spændende med prik eller blomster formet decals. Du kan få den samme væg effekt med stencils . Prøv stenciled firkanter i en skygge gratis til væggen farve .

Anden Artikel

 • hvordan man kan organisere metal bog plader
 • hvordan man kan dekorere køkken bordplader
 • DIY køkkenskab planer
 • oliebaserede hus maling versus vandbaseret hus maling
 • hvordan man kan ombygge en fluorescerende lys kasse
 • hvordan man vælger en spisestue maling farve
 • hvordan man kan ændre udseendet af knudrede fyrretræ vægge
 • hvordan man kan anvende faux tin over en popcorn loft
 • hvordan man kan afinstallere lamelgardiner
 • hvordan man kan sætte en stol jernbane på en muret væg
 •