instruktioner til en plasma vægbeslag

instruktioner til en plasma vægbeslagEn af de fordele, en plasma- tv er evnen til at pænt montere den på væggen . Dette frigør plads i rummet , som ellers kan tages op med en stor underholdning center . Vægmonteret fjernsyn har et slankt , attraktivt udseende , der tilføjer til indretning af næsten ethvert hjem . Installation af en plasma vægbeslag til dit tv er en forholdsvis enkel opgave, som kan være afsluttet i en enkelt eftermiddag . Du bør sørge for at installere montere korrekt , men som en tarvelig job kan resultere i en skæv plasma -tv eller en ustabil montering , der kan rippe fra væggen .

Du skal bruge:
Stud-søg
. Blyant .
Plasma TV vægbeslag og inkluderet hardware .
Niveau .
Målebånd .
Boremaskine .


1 .
Find det bedste sted for din plasma- tv på værelset efter eget valg . Placeringen bør være i et område , der giver mulighed for den bedste visning mulige sammen med den bedste akustik . Det sted, hvor du hænger dit TV bør også være i nærheden af en stikkontakt , og kabelforbindelsen .
2 .
Brug en stud-søg for at finde de områder af muren , der er bedst egnet til holde vægten af fjernsynet. I de fleste hjem , er de studs placeret i 16 " af hinanden . Markér placeringen af de enkelte stud du vil bruge sammen med en blyant .
3 .
Fastgør tv montere på bagsiden af plasma-tv ved hjælp af de medfølgende skruer med beslaget . tv-apparatet kan have særlige huller på bagsiden af det designede enhed , der skal knyttes til en vægbeslag . Vægbeslaget selv vil have flere huller , således at montere vil arbejde med flere mærker . af fjernsyn Hver vægbeslag vil variere afhængig af mærke af Mount og størrelse af tv , men de fleste kommer med to stykker : en mount for tv og en ophæng til væg . Når du sætter fjernsynet mount , skal du blot indstille væggen arb til side , som du får brug for det senere.
4 .
Bolt væggen stykke af montere på væggen bolte ved hjælp af skruerne , der følger med beslag . Brug et niveau og målebånd for at sikre , at vægmontering er i vater. Brugen af en boremaskine til at gøre pilot huller i knopperne kan gøre denne installation nemmere .
5 .
Beslut hvordan du vil hænge ledningerne fra dit tv , før du fuldt montere enheden på væggen . Den enkleste løsning er at lade ledningerne hænge fra tv og dække dem med en specielt konstrueret stykke plastic , der er lang og slank og vil nå fra tv til gulvet . Andre valgmuligheder omfatter boring større huller i væggen : den ene bag tv og en anden hul tættere på stikkontakten . Med denne metode er det muligt at sænke ledninger til stikkontakten bag muren , så de vil ikke være synlige .
6 .
Sæt fjernsynet med mount boltet til bagsiden af enheden til mount boltet til væggen med de medfølgende dele fra monteringssæt . Selv om hver enkelt mount mærke er anderledes , hver montere vil give stykker , der let kan oprette forbindelse til hinanden , færdiggøre vægbeslag .

gode råd og advarsler


 • Inden ud at montere dit tv , skal du sørge for din valgte montering udstyr er kompatibelt med dit brand og størrelse af tv . Forskellig størrelse tv kræver forskellige størrelse monterer og hvis dit tv er for stor til du monterer det kan ikke vedhæfte til tv ordentligt .
 • Anden Artikel

 • hvordan du installerer kroneformen med en hvælvet loft
 • elektriske lamper
 • interiør maling effekter
 • budget swag lys
 • hvordan man kan male forsænket lys
 • hvordan man laver en blyant pude
 • hvordan man kan male en overjordisk pool
 • vindue behandlinger til skydedøre
 • hvordan man kan montere en tung spejl på en hul kerne dør
 • drøm badeværelse ideer
 •