hvordan vi kan forebygge værelse maleri problemer

hvordan vi kan forebygge værelse maleri problemerMalerpensel er den mest alsidige og derfor den mest udbredte værktøj til at anvende maling . Du ønsker at vide, hvordan man bruger det for at forhindre male buildups eller drypper eller fejl i finish
1 .
KLARGØRING AF MALING
Tør låget første til at fjerne støv . Så lirke det ud med et bredt håndtag , såsom tykkere kanten af et bord kniv for at undgå skader på flise læbe .
dekanteres noget maling i en ren metal eller plastic maling pot , eller lille spand . Dette vil være lettere at håndtere end en fuld beholder , især en uden et håndtag .
Fjern eventuelle maling hud fra delvist anvendt beholdere . Derefter stamme malingen i malerspanden gennem et stykke gammel strømpe eller strømpebukser eller klud .
2 .
med penslen
at indlæse pensel med maling , dyppe den i malingen til omkring en tredjedel af børster dybde . En overbelastet børste vil forårsage drypper , og malingen løber ned ad penslen håndtag .
Bind en længde på snor eller wire på tværs af munden af malingen puljen mellem håndtaget støtter , og bruge det til at skrabe overskydende maling fra af børster .
Påfør malingen til træet i lange , svungne streger, børstning malingen ud langs fiberretningen indtil børsten begynder at løbe tør .
Læg børsten med mere maling og anvende den til næste område . Blend de to sammen med korte , lette strøg , igen langs fiberretningen .
Gentag denne proces , mens du arbejder på tværs af området , som blander kanterne på tilstødende områder sammen med lette penselstrøg for at undgå at der efterlades synlige samlinger.
På kanter og udvendige hjørner , lad penslen løbe ud over kanten for at undgå en ophobning af maling på hjørnet . Gentag processen for den modsatte kant .
3 .
Vælg pensel , der passer den overflade, der males For eksempel , til maling af sprosser på vinduer eller smalle lister på en dør , skal du bruge en slank pensel-eller måske en vinge børste , hvis maleriet op til en tilstødende umalet overflade , såsom glas , hvor en pæn kant til malingsfilmen er nødvendig. Til ekspansive , flade områder , skal du vælge en større pensel til hurtig dækning .
Husk, at det største væggen børster kan være trættende at bruge , især med opløsningsmiddel-baseret ( olie ) maling . Slip af eventuelle løse børster i en ny børste ved at bevæge det kraftigt på tværs af håndfladen , før du bruger det for første gang . Vask tidligere brugt pensler , der har været opbevaret pakket ud for at fjerne støv eller andet snavs fra børster , og lad dem tørre ud igen , før et opløsningsmiddel-baseret maling .
Kontrollér altid, at metallet ferrule er forsvarligt fastgjort til børste håndtere, og hammer i enhver projektering søm eller hæfteklammer Check også , at ferrule er fri for rust , som kan misfarve malingen . Hvis du vil fjerne rust , enten bruge ståluld eller sandpapir .

Anden Artikel

 • gul køkken ideer
 • hvordan du opretter en fransk land spisestue
 • plads temaer til teenagere
 • hvordan man får maling farve idéer ved hjælp af maling farvehjulet
 • hvordan du opretter en chic vase indretning uden at bruge penge
 • solsikke tema køkken ideer
 • dinosaur udsmykning idéer
 • hvordan man kan fjerne maling stænk fra lakeret træ
 • dekorative anvendelser for tørre dræn
 • hvordan man laver en crewel arbejde dækning for en pude
 •