maling ideer til en sport - tema soveværelse

maling ideer til en sport - tema soveværelseNår du har en sportsfan for et barn , kan dekorere soveværelset være en udfordring . En måde at dekorere rummet er ved hjælp af maling ideer til en sport-tema soveværelse . Gennem brug af maling , kan du oprette et soveværelse , der ikke blot appellere til din sports-gal barn , men være stilfuld som godt.

Team Farver

Et maling Ideen er at male soveværelset i farver barns favorit hold . For eksempel , hvis det yndlingshold er Boston Red Sox kan du bruge farverne i den ensartede , der er hvide , røde , og en subtil stribe af blå . Væggene kan være malet hvide , mens støbning kan være malet rød skitseret med blåt. På bagsiden af døren , kan du male antallet af barnets yndlingsspiller i rød , der er skitseret med blåt.

Hvis dit barn foretrækker rugby , male væggene i samme farve striber som dem båret af hans favorit hold . Sites som World Rugby ( se Resources) kan være nyttigt , for det har en bred vifte af rugby trøjer båret af teams rundt om i verden .

Kalkmalerier

Hvis dit barn kan lide fodbold , kan du male målstolperne i begge ender af soveværelset med stande hele vejen rundt ( du kan endda fylde med tilskuere ) . Hvis dit barn kan lide at svømme , male en dykning platform eller dykning blokke , eller endda male vægge og loft , så det ser ud til hele rummet er på indersiden af puljen .

Grænser

Hvis du ikke ønsker at male hele rummet med striber eller vægmalerier , kan du gøre mere subtile sport-tema dekoration med maling , såsom at udnytte grænser . Disse grænser kan være enhver bredde og kan langs toppen af væggene , på stol-skinne højde eller en kombination af begge . Disse grænser kan være kendetegnet ved farverne af de foretrukne hold , gentage motiver såsom Baseballs , flagermus og handsker eller rugby bolde i forskellige farver , fodbolde eller andre ikoniske billeder i forbindelse med barnets foretrukne sportsgrene .

mere end en sport

Hvis dit barn kan lide mere end en sport , kan du optage dette i dit maleri ideer . For eksempel dit barn , hvis lide en hockey hold og en basket ball hold , kan du skifte væggene , male et med farverne på det ene hold , og en anden væg med en anden . Maleri silhuetter af spillerne i de forskellige sportsgrene kan tilføje til det overordnede design .

Anden Artikel

 • vindue trim stilarter
 • hvordan man kan gøre pude ryghynder
 • stor hjem udsmykning idéer
 • ideer til at male bagsiden af sammensatte møbler
 • hvordan man kan tilføje dekorative støbning til en dør
 • Sådan vælger du den perfekte lejlighed
 • hvordan man kan dekorere fladskærms- tv dækker
 • antik hvid køkken ideer
 • hvordan man kan dekorere et køkken med unikke vindue behandlinger
 • tips til en laminatgulv i skabe
 •