bånd opbevaring ideer

bånd opbevaring ideerCrafters , syning kunstnere og ivrig gave indpakning har ofte mange ruller bånd i deres forsyningsområde skab . Båndet ruller kan voluminøse , at optage tiltrængt plads i en skuffe eller et skab . Lagring bånd ruller i en kasse eller skuffe tillader ikke let synlighed . Den bedste bånd lagring giver let adgang til bånd , samt bred synlighed , så du kan se alle de forskellige bånd designs på et øjeblik.

Vandret Ribbon baggage

Lav horisontale bånd oplagring ved hjælp af en gardinstang over bagsiden af et skab , på væggen , mellem to frysere eller hængende fra loftet . Tandbøjle en gardinstang på metalbeslag , der er mindst 8 inches væk fra væggen , således at båndet ruller vil vende . En spænding stang mellem to frysere eller i en døråbning vil også gemme bånd samtidig med nem adgang . Suspendere en gardinstang fra loftet ved at lave en løkke bøjle med 22- gauge håndværk wire . Skær to længder wire dobbelt så lang som den ønskede længde bøjlen . Lav en løkke i midten og vind enderne af hver ledning rundt om en lille kop krog fastgjort til loftet . Space koppen kroge til at matche bredden af gardinstang . Resten enderne af gardinstang i sløjfer af wiren .

Tråd båndet ruller ved siden af hinanden i løbet af gardinstang med båndenes ender vender nedad . Dette vil give dig mulighed for at fjerne båndet glat fra de enkelte ruller efter behov .

Lodret båndet baggage

Lodret bånd opbevaring er nemt at oprette med en 1/2-inch diameter dyvel stang forankret til gulvet med en metal beslag . Spraymaling dyvel stang som helst farve , før du installerer den i rummet . Placer stangen i hjørnet af dit håndværk værelse eller inde et skab . Efterlad toppen af dyvel åben, så du kan skubbe bånd til og fra efter behov .

Kombineret lodret og vandret bånd Storage

Kombiner lodrette og vandrette bånd opbevaring ved stabling horisontale dyvel stænger i en lodret linje . Gør siden seler for de stænger med to 2 x 4- tommer træplader . Cut 1/2-inch dyvler i lige længder til at passe den ønskede bredde af båndet opbevaring . Et dyvel stang vil være en række af de bånd lagerenhed . Skær træplader svarende til den ønskede højde af båndet lagerenhed . Lav en base for hver bord med en 2 x 6- tommer træ bord . Center for 2 x 4- tommer bord på det 6- tommers side af basen bord, vinkelret på basen .

Sæt den ene ende af dyvler til 4-tommer side af en bestyrelse med træskruer . Plads, dyvler 8 til 10 inches fra hinanden så stort farvebånd ruller passer nemt . Drill 1- tomme fordybninger i de resterende bord, også på 4-tommer-brede side . Fordybningerne skal svare til enderne af stængerne . Stængerne vil passe ind i fordybningerne , så du kan fjerne dem efter behov for at erstatte bånd ruller .

Anden Artikel

 • porcelæn vs porcelæn
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse , hvor toilettet er i nærheden af badekar
 • tapet ideer
 • hvordan man kan male dine vægge med texutred maling
 • fluorescerende lys bruger
 • funky design ideer til børn værelser
 • hvordan du installerer teknoflor
 • hjemmelavet elektrisk lamper
 • Hvordan kan jeg kassen en dug ?
 • hvordan man nød køkken frysere
 •