ideer til en Mantel

ideer til en MantelEn kreativ mantel display gør pejsen en attraktiv omdrejningspunkt i dit hjem . Du kan nyistandsætte Mantel så ofte du vil. Brug den som et udstillingsvindue for friske blomster , kunst , familie fotos eller samleobjekter for det meste af året , og derefter omdanne den til en central del af din jul indretning med tilføjelse af pyntegrønt og farverige ferie tilbehør .

Bring Your Garden Inside

Blomstrende grene , såsom kornel eller skovæble , kan være en dramatisk og alsidig Ud over de Mantel . Vise dem i klart glas vaser , der er omtrent halvt så høj som grenene . For at gøre det blomstrer vare længere , snitte i eller smadre filialen ender til at tillade dem at absorbere mere vand .

vise din favorit Fotografier

Showcase fotografier af familie , venner og endda kæledyr på Kaminen . Bruger rammer i lignende farver og finish til en formel virkning , eller miks og match stilarter og størrelser for en mere eklektisk arrangement . Modstå trangen til linje fotografier i træk; vise dem i grupper i stedet . Du kan opdatere denne mantel vise blot ved at udveksle gamle fotografier til nye eller udstille billeder af ferie begivenheder eller ferier i løbet af samme tidspunkter af året .

vise din favorit Artwork

Lean indrammede malerier eller tegninger mod væggen bag din Mantel . Hvorvidt illustrationen er en skattet familie arvestykke eller et indrammet tegning lavet af et barn , det gør for en alsidig , personlig display . Designer Raji Radhakrishnan af Raji RM Associates i Virginia anbefaler at bruge tre stykker , sætte det største lidt off-center og overlappende den med yderligere to .

Saml dine Collectibles

Arranger din samleobjekter på Kaminen for at tilføje farve og personlighed til rummet . Plads lignende poster , såsom mindre Oriental vaser , på tværs af kappe i små grupper . Du kan kombinere forskellige samlinger på mantel , men ikke blande mere end et par af materialer , eller du risikerer at gøre rummet se uoverskuelig ud.

Dekorer Din Mantel til jul

Sengehimmel en evergreen blomsterkrans på tværs af kappe , og bruge det som baggrund til dine foretrukne ferie tilbehør . Miniature juletræer , kogler , træ Santa figurer eller arvestykke smykker er blot nogle af de elementer, du kan putte ind mellem grønne . Hvis du er vært for en fest , en nøgen Mantel fyldt med stearinlys i forskellige størrelser og udformninger gør en dramatisk display , især når alle lysene er tændt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan sy plisseret forhæng
 • hvordan man designer de bedste lille køkken
 • ideer til en koi dam badeværelse
 • hvordan man kan opgradere en mursten pejs
 • hvordan du opretter en professionelt udseende fotostudie i din lejlighed
 • junior high piger rum dekoration ideer
 • hvordan man kan gøre eksotiske puder
 • hvad er en split niveau hjem ?
 • hvordan man kan dekorere mit badeværelse for sjov
 • hvordan man slår luftskrue omfatter, i accent lygter
 •