ideer til en unik loft

ideer til en unik loftDu skal bruge:
Spejle
. Rammer.
Bøjler .
. Accessories

Ifølge en artikel publiceret af patioandhomefurniture. com , kan alle aspekter af et værelse udnyttes på en måde , der vil øge sin stil og styrke en stemning , selv loftet . Få mennesker tror ud et lag hvid maling , når det kommer til loftet , men der er flere ideer, du kan bruge til at skabe et rum og et loft , der er så unik som dig selv .

Lys

Brug belysning til at skaber en unik design på dit loft . Læg farvede pærer i spor belysning og punkt lyset dåser opadgående at kaste skygger og stænk af farve omkring loftet . Købe flere små vedhæng lys og hænge dem ved siden af hinanden i stedet for at installere en stor lysekrone . Eller, hvis du dekorerer et mindre værelse , tror overscale . Installer en større end sædvanligt lampen ( noget bred , men ikke for lang ) i midten af rummet . Hængende en stor stativ med en mørk finish i centrum af en lys loft vil skabe et grafisk look .

Paint

Fortsæt din udsmykning tema på dit loft med maling . For eksempel, hvis værelset er gjort i en strand tema male loftet til at efterligne en solrig himmel . Hvis det er middelhavsstil , male en buket af blændende solsikker i det ene hjørne . Denne idé virker specielt godt i en børneværelset , hvor du kan male blomster , der flyver superhelte eller fuzzy husdyr flydende på skyer .

3- D design

For en unik loft , lim en rum- tema element til loftet , såsom en pude , et sæt af træskeer eller et stykke legetøj . Male en scene omkring emnet til at efterligne en scene i lokalet . For eksempel , maling en tæller under kaffekopper og en kaffemaskine , fløde og sukker skåle ved siden af dem . Hvis du ønsker en uhyrligt forskellige loft , overholde møbler , løse tæpper og lamper til loftet for en " upside -down rum. "

Stof

Anvend stof til loft med tapetklister eller dække letvægts paneler med stof og lim dem på loftet for en quiltet look . Vælg stoffer , der komplimenterer rummet . For eksempel kan du gentage stof , der anvendes til gardiner og puder eller brug et stof , der koordinerer med en udsmykning tema . En halvtredserne-stil værelse kan have et loft beklædt med brogede vinyl , mens et børneværelse kan have bløde flannel .

Baggrund

Brug tapet på loftet . Hvis du har tapetseret rummet du kan fortsætte det samme mønster lige op på loftet . Hvis din stil er sjovt og funky , så brug en fed , grafisk papir eller en med retro-stil geometriske . En græs-klud eller males papir vil tilføje tekstur og visuelle interesse for din unikke loft .

Anden Artikel

 • hvordan man vælger soveværelse farver i iskolde blå og hasselnød
 • hvordan man kan dekorere med imiteret sten & mursten tapet
 • hvordan man kan dekorere en stue billigt
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse , hvor toilettet er i nærheden af badekar
 • hvordan man finder kobber i en maling chip
 • hvordan du fjerner spray skum fra maling
 • drop loft ideer
 • hvordan du installerer gårdhave loft kroge
 • John Deere baby værelse ideer
 • hvordan man kan hænge kunstige græs bolde
 •