kloden belysning alternativer

kloden belysning alternativerNår du vælger et alternativ til verden belysning , er der nogle andre overvejelser at tage hensyn til . Der er mange sorter , og stilarter af alternative belysning til rådighed for forbrugeren . Måske dit hjem er lavt til loftet , forsænket belysning ville være et alternativ til verden belysning . En anden mulighed er loft fans , der hjælper cirkulerer luften i et rum , samt give belysning, der tjener et dobbelt formål til dit hjem .

Track Lys

Spor lygter indeholder lamper installeret på en kontinuerlig spor . Track belysning kan du gøre opmærksom på et område eller objekt i dit hjem . Installer spor belysning langs loftet , svære at nå steder eller smalle steder i dit hjem . Spor belysning kommer i et sortiment af former og størrelser .

Forsænket Lys

Forsænket belysning installeres i et hul i loftet , og tager op lidt at intet loft rummet . Forsænket belysning indeholder to dele , trim og lyset , og trim er synlig . Lyset komponent er forsænket i loftet .

vedhæng Lys

Vedhæng belysning hænger fra loftet . Vedhæng lys kan forringe lyset i et rum eller uskadeliggøre lyset , og fås i mange former og størrelser . Et eksempel på vedhæng belysning er en lysekrone .

Wall Scones

Wall scones er lamper monteret på væggen . Wall scones skabe subtile belysning . Stil og farver væg scones varierer lige fra Cooper , rustfrit stål , børstet nikkel , og mange andre . Glasset nuancer til væg scones kommer i mange forskellige stilarter at passe næsten enhver forbruger personlige præferencer .

Bærbare Lys

Bærbar belysning ikke indebærer nogen installation . Et eksempel på bærbare belysning er en lampe . De variationer af bærbare belysning er enorme . Variationer af bærbare afstande fra bordlamper , standerlamper , bordlamper og enhver anden belysning, der er i stand til at tilslutte til en husstand stikkontakt .

Opgave Light

Task belysning er i stand til at fokusere lys , hvor det er nødvendigt . Opgave belysning er retningsbestemt og blændfri belysning . Opgave belysning er sammenlignelig med bærbare belysning , bortset fra opgave belysning indeholder stabile og fleksible arme .

Loft Fan

Loft fans indeholder Scone belysning , og suspenderer fra loftet . Loft fans udfører to primære funktioner. Den første funktion er at cirkulere luften i rummet . Den anden funktion er at levere lys gennem scones er knyttet til loftsventilator .

lysstofbelysning

Lysstofbelysning kommer i mange forskellige farver og størrelser . For eksempel er nogle farver rød , grøn , blå , hvid og sort belysning . Ifølge NemesisLonestar. org er kompakt lysstofrør ofte sælges i " twist rør . "

Anden Artikel

 • hvordan man kan bygge udendørs bord og lægte skodder for dine vinduer
 • hvordan man kan afinstallere lamelgardiner
 • hvor kan du finde de smukkeste blomster ?
 • køkken design & ideer
 • ideer til en ultra - moderne stål carport
 • land fransk stoffer og udsmykning
 • hvordan du installerer en Lutron toggler lysdæmper
 • hvordan man kan måle rum - skumrende nuancer
 • rumdeler ideer
 • Navnene på sten til rådighed for bordplader
 •