DIY : keramiske fliser gulve

DIY : keramiske fliser gulveSelvom keramiske fliser er et naturligt valg i badeværelser eller køkkener , men også kan arbejde i næsten alle rum . Lægge fliser selv er stort projekt , men en , at en kompetent boligejer kan gøre med de rette værktøjer og information. Vælg fliser , der er mindst 1 /3 tommer tyk ( 1 /2 tommer er bedre ) til at hjælpe med at nedsætte chancerne vil knække under dine fødder . Brug semi-gloss fliser til badeværelser til at hjælpe frastøde fugt og pletter , men ikke bruger højglans på enhver etage , fordi det er sandsynligt, at være glatte

Forbered Surface

Under en stærk , ubevægelige bund under fliserne er afgørende for at undgå revner . Sælg 5/8-inch cement bord undertag over hele gulvet , ved hjælp af thinset mørtel og skruer til at fastgøre den til gulvet . Vask gipsvæg skruer hver 6 inches . Vakler bestyrelserne , så der er ingen fire -vejs kryds mellem dem , skære dem efter behov . ( Bestyrelserne vil let knække , når scorede med et barberblad kniv . ) Spænd thinset mørtel over sømmene mellem bestyrelserne og glat det ud .

Læg Fliser

Brug et målebånd og snapline at opdele rummet i fire endnu sektioner . Starter i hjørnet af den ene sektion mod midten af rummet , spredes thinset mørtel med en tandspartel . Indstil første flise på plads omgivet af de to linjer . Læg plast flise afstandsstykker sideløbende med det og lægge det næste fliser , efter de linjer og opbygge fliser fra hinanden . Læg alle de fulde fliser , der vil passe i rummet , derefter gå tilbage og måle og skære fliser til kanterne , ved hjælp af en platform fliseskærer at score og snap fliserne . Når det hele er lagt , pop plast afstandsstykker ud med en skruetrækker . Lad fliserne er fastsat for 24 timer .

Grout den Fliser

Bland dit slebet mørtel med vand til en ensartet tyk mudder . Lad det " slagger " ( sidde ) i spanden i 10 minutter . Anvende den på gulvet med en gummi cementvælling murske , trykke den ind i mellemrummene mellem fliserne og presse det ud flisen ansigt . Lad det sidde i linjer for 1-2 minutter, derefter tørre ned fliser med en våd svamp , pas på ikke at grave fliserne ud af linjerne . Lad injektionsmørtel er fastsat for to dage, derefter anvende en flydende injektionsmørtel sealer over fugerne med en svamp applikator .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en ballon gardin
 • hvordan man kan måle rum - skumrende nuancer
 • hvordan man kan male et betongulv til at acceptere male epoxy
 • bambus latinske skygge monteringsvejledning
 • hvordan man kan gøre seng udhæng til børn
 • antik hvid køkken ideer
 • hvordan man bruger en badeforhæng til opbevaring
 • hvordan man kan sætte glas på køkkenskabe med et stof ryg
 • luft vs pres maling sprøjter
 • hvordan man kan sætte keramiske fliser på terrazzo
 •