asian sengetøj ideer

asian sengetøj ideerAsian-style interiør design er påvirket af østlige kulturer fra lande som Japan , Kina og Thailand . Asiatisk stil , også kendt som orientalsk stil , er meget enkel og ren . Fælles temaer som fred , ro og den konstante kontraster mellem det gode og det onde er fremherskende i alle aspekter af asiatiske liv , herunder indretning . Hvis du ønsker en asiatisk inspireret soveværelse , er det vigtigt at vælge den rigtige asiatiske strøelse til at fuldføre det udseende, du ønsker

kinesisk inspireret Bedding

Hvis du har en kinesisk-inspireret værelse , har du et par af asiatiske strøelse muligheder . Den enkleste løsning er at købe en solid rød seng dække og dekorative puder . Rød symboliserer held og lykke i Kina , og anvendes derfor i mange kinesiske design elementer. Hvis du ønsker at have noget mere unikt eller detaljeret , overveje at købe en dyne lavet af kinesiske brokade silke . Den perfekte brokade silke designs vil flette sammen dristige farver som rød , grøn , guld og sort i en smuk design . Smukke brokade sengetøj kunne give en unik og romantisk fokuspunkt i dit soveværelse . Beslutter at bruge fancy asiatiske seng , kan du overveje at holde resten af dekorative elementer i dit værelse enkel.

japansk inspireret Bedding

I modsætning til kinesisk design , der bruger dristige farver og mønstre , japanske designs er ofte simple og rene . En korrekt indrettet japansk inspireret værelse vil bringe en beroligende og Zen-lignende føler i at dit liv . Bambus, segloblater og ceder er nogle materialer, der almindeligvis anvendes i japansk design . Når du vælger den perfekte asiatiske seng til din japanske værelse , skal du først vælge farver , der er naturlige . Lys brune , grønne og bløde beige farver er det perfekte løsning for denne type af asiatisk design . Materialer som silke er også populære , og en smuk gylden dynebetræk over en fluffy dundyne ville fungere godt med en simpel japansk seng . Når du vælger asiatiske seng , der passer med en Zen-lignende tema , holde det meget minimal . Udsmykkede sengetøj og masser af puder er ikke nødvendigt , når du opretter en beroligende oase .

Thai Inspireret Bedding

Thailand er kendt for sin udsøgte håndlavede silke . Intet er mere afslappende , komfortabelt , og luksuriøse som strøelse fremstillet af denne hånd-vævede og hånd-farvet silke . Nogen, der ønsker at indrette deres soveværelse til at passe en grøn livsstil bør overveje en thailandsk inspireret seng lavet af bambus , der er omfattet af en rig , luksuriøs dyne lavet af Thai silke . Farver som creme , guld og lysegrønne er nogle af de muligheder for Thai silke sengetøj . Matchende humbug dækker og et par dekorative puder lavet af samme silke mønster giver prikken over i'et , der holder i tråd med den beroligende karakter af Thai-inspirerede design .

Anden Artikel

 • hvordan man alternative farver på sidespor
 • hvordan du beskytter din investering : håndlavede tæpper
 • hvordan man wire en lyskontakt , der går til tre lys
 • smedejern jernbane ideer
 • hvordan man bruger gummi tæppe polstring til lydisolering
 • loft efterbehandling ideer
 • traditionelle vindue behandlinger
 • hvordan man kan lave en udskridning kontrolkæden på lamelgardiner
 • hvordan man kan dekorere en lille stue & spisestue kombination
 • hvordan man passer en Suffolk lås dørhåndtag
 •