billig kælder gulv ideer

billig kælder gulv ideerKældre kan opdateres uden at sprænge dit budget . Der er mange muligheder at vælge imellem , når du installerer et gulv . Overvej at installere tæppefliser eller bambus , som er blød på dine fødder , hvilket gør det perfekt til en nedenunder familieværelse . Regenereret træ fra en gammel lade eller hus vil bringe i karakter din kælder og skabe en indbydende rum

Basement Floor Ideer

Tæppefliser er nemme at installere og meget overkommelig . Uanset formen din kælder er , kan du installere fliser , skabe et attraktivt gulv , der er bløde på dine fødder . Sømmene til hver flise er ikke synlige , så du ikke bekymre dig om hvor du begynder mønsteret . Tæppefliser er også nemt at skære , så du kan passe dem svære at nå rum . Make- over din kælder ved at blande og matche tæppeflise mønstre og farver , der skaber en sjov design . Hvis din kælder er mørk med begrænset lyskilder , installere lys tæppefliser at åbne rum . Overvej mønstrede fliser over solide farver , der skjuler snavs .

Regenereret træ har en masse af karakter og er en brøkdel af udgifterne til nyt træ . Der er også en masse karakter og holdbarhed i gammelt træ , som du ikke finder i nye designs . Når du installerer træ , kan du opleve, at du er nødt til at sand ned ru pletter , som er en simpel proces . Inddæmmede træ skaber en hyggelig og rustik føler, at en kælder .

korkgulve kan tilføje en masse af stil uden at sprænge dit budget . Kork er billigere og har en masse fordele såsom at være miljøvenlig . Kork er ikke lavet af træ af et træ , kun bark . Kork gulve er også godt isoleret , så vil hjælpe dig skære ned på din opvarmning og afkøling regninger . Soft på dine fødder , modstår kork formen , mug , og insekter , naturligvis . Dette er gavnligt i kældre , der kan være fugtigt og mørkt . Kork er også ikke-slibende , og vil ikke ridse , der er ideel i kældre , der holder emner som værktøj eller udendørs udstyr .

Bambus er også en anden billig mulighed for din kælder gulv . I gennemsnit . bambus koster mindre end fyr og valnød gulvbelægningDet er meget tætte og gør det til en hård og holdbar gulv . Bambus er også miljømæssigt bæredygtig , fordi bambus træer kun tage fem år at modne .

Anden Artikel

 • Verandaen design til sommerhuse
 • hvordan man kan hænge en tung maleri på en gips væg
 • hvordan man kan male akustiske loftplader
 • hvordan de skal dække popcorn lofter
 • hvordan du installerer en mosaik flise backsplsh
 • hvordan man kan dekorere kunstnerisk med indvendig væg maling
 • hvordan man kan dukke op igen en swimming pool med epoxy
 • hvordan man kan male kalligrafi på dine vægge
 • hvordan man kan hvordan dufte kan medvirke til at skabe en fredfyldt soveværelse
 • hvordan man plet en beadboard
 •