børneværelse dekoration ideer

børneværelse dekoration ideerDe praktiske ting omkring udsmykning et barns værelse er , at det ikke behøver at matche resten af dit hus . Faktisk kan det tage på en sit eget liv for at udtrykke dit barns interesser og hobbyer . Arbejd med dit barn om at skabe et rum , han vil elske , og bruge disse tips til at få dig i gang . Husk, at dit barns værelse handle om sjov og selvudfoldelse og være noget , han vil være stolt over at kalde sin egen

Mural

Et vægmaleri er en måde at tilføje et strejf af det unikke til et værelse . Gør det selv , eller hverve en ven, der er særligt gode til kunst . Male et billede fra dit barns yndlings historie eller film , en scene for børn at spille fodbold eller baseball , noder eller et barn laver ballet . Denne grundlæggende idé vil hjælpe omdanne ellers kedelig vægge i et helt unikt rum .

Baggrund

Du kan købe tapet kalkmalerier til at dække den ene side af rummet for mindre end $ 200 ( se første Resources link ) . Du kan også kigge på dit lokale børns butik for flere ideer . Brug et kort for at hjælpe lære dit barn om verden , et billede af plads eller træer for et strejf af naturen.

Maleri

Maleri et barns værelse ofte tilføjer en følelse af deres ejer rummet . Sammen vælge en farve de vil være begejstrede , og at du godkender . Leje en maler eller hverve i projektet sammen . Bare sørg for at at tape ud i hjørnerne af rummet , så du ikke smøre maling på loftet eller i døren måder . Opret striber af tape ned fra væggen hver 6 inches eller deromkring og udfylde alle andre rum

Paint en Sky

Du kan male dit barns værelse helt-. selv loftet . Giv loftet en lyseblå underlak og derefter med nogle svampe dyppet i hvid maling , lave små skyer . Tilføj en sol i det ene hjørne , hvis du ønsker det. Du kan også bruge stencils (findes på ethvert hjem levering butik ) for at tilføje til den scene , hvilket gør fugle og andre naturlige objekter . Oprette en nattehimmel med mørkeblå eller sort maling og dot hvid eller sølv maling for at skabe stjernen effekt . Tilføj en måne i hjørnet , hvis du ønsker det.

Vinyl Decals

Vinyl mærkater er en levende , ikke-permanent måde at ændre op udseendet af et rum . Fås i alle størrelser og næsten ethvert design , kan det tage en mur fra kedelig til spændende øjeblikkeligt . Det bedste er , at den, der ansøger det behøver ikke være kunstnerisk tilbøjelige . Og når du eller dit barn er træt af designet , kan det nemt fjernes. Se den anden Ressourcer linket for flere detaljer .

Organiser

Indbygget hylder eller borde er en måde at organisere dit barns værelse og minimere rod . Du kan også købe relativt billige møbler , der passer dit barns smag i Big Masser , Wal-Mart , Target og Ikea . Udpege områder til at gemme visse elementer, så hver ting i dit barns værelse vil have et sted at gå .

Anden Artikel

 • hvordan man vælger stof farver og mønstre til en pude
 • Hvor kan jeg bestille gardiner ?
 • hvordan man kan male en diagonal skakternet gulv design
 • hvordan man kan vælge en udvendig maling farve til videresalg
 • hjemmelavet væg fontæner
 • hvordan man kan hænge Tiffany lamper
 • hvordan man kan hænge klip for sidespor
 • hvordan man gør hjemmelavet hurtig kinesisk indretning
 • tips til at male et loft
 • hvordan du fjerner olie maling fra huden
 •