de bedste måder at dekorere dit badeværelse

de bedste måder at dekorere dit badeværelseI sidste ende , at de bedste måder dekorere dit badeværelse vil samle form og funktion på en måde , som supplerer din unikke stil . Der er et par tendenser i badeværelse indretning , som omfatter stilfulde færdig , interessante farvekombinationer , sejt tilbehør og nye tilgange til design . Du kan henvende dit badeværelse makeover som en weekend aktivitet , der består af skifte ud tekstiler og engagere sig i en gør- det-selv projekt , eller du måske ønsker at investere mere tid og flere penge i et badeværelse redesign .

Du skal bruge:
detaljeret plan over foyer
. Hylder , kroge og andre anlæg, driftsmateriel ( efter behov) .
Overflade-venlige bøjler .
Vestlige memorabilia og kunst .

Spa badeværelser

Et af de hotteste tendenser i badeværelse indretning er spa design . Hvis du har budgettet for det, kan du investere i en siddebadekar eller en jacuzzi badekar . Line en damp brusebad med metro fliser , eller gå til den nyeste luksus inventar , såsom piedestal dræn og nedbør-stil brusehoveder . Udvid spa se til badeværelsets tilbehør , også . Prøv fintvævede håndklæder og vaskeklude lavet af egyptisk bomuld . Fyld glasflasker med high-end concoctions for ansigtsbehandlinger, massage og eksfoliering . Skab en beroligende atmosfære med aromaterapi stearinlys og dæmpet belysning .

Eco-design badeværelser

Den grønne bevægelse har ramt badeværelse indretning big time . Fliser er fremstillet af genbrugte glas eller andre materialer er smukke på vægge og gulve , eller bruges som en accent . Økologisk bomuld tekstiler i ubleget og cremet nuancer tilføje en cool minimalisme til en øko-venlig badeværelse . Fremhæv naturen ved at lade naturligt lys hældes i , enten ved at placere café-stil gardiner halvvejs ned vinduet eller ved at bruge gennemskinnelige materialer til at dække vinduet . Hænge en damp-elskende plante i hjørnet eller plante en lille altankasse urtehave for en grøn udsigt . Brug skabe og hylder lavet af naturlige materialer , fortrinsvis træ , og give dem en lav-effekt lak som en finish . Brug glasflasker og beholdere i stedet for plastic dem og fylde dem med økologiske og helt naturlige sæber , cremer og andre toiletartikler . Vidje og rattan kurve kan holde opsmøgede sengetøj og andre badeværelse fornødenheder .

moderne badeværelser

Den moderne udseende er populært i badeværelser , hvor mange mennesker foretrækker slanke overflader og en minimalistisk stil . Bryde op et badeværelse af alle hvide vægge , skranker og gulve med nogle stærkt stribede håndklæder eller en accent væg i trendy lime grøn eller græskar orange . Gå asiatiske moderne med lys jordfarver , japansk skabe og en lanterne til belysning . Tilføj et strejf af boheme moderne med en kølig lysekrone og abstrakt vægudsmykning . Hold look luxe med designer inventar i glas , rustfrit stål og træ malet med en blank overflade .

Anden Artikel

 • gourmet køkken ideer
 • hvordan man kan farve dine træmøbler
 • ideer til hvælvede loft trim
 • DIY bogstøtte baser
 • hvordan man kan hænge en ufærdig billedtæppe
 • hvordan man bruger en lysdæmper på en tre -vejs lyskontakt
 • boligindretning ideer til store værelser
 • hvordan man tapet et loft
 • plads temaer til børn
 • maling ideer til en sport - tema soveværelse
 •