farvetilpasning teknikker

farvetilpasning teknikkerÆndring af et rums farveskema er en effektiv måde at oprette et helt nyt look . For at bruge farver til din bedste fordel , mener om de forskellige måder farver forholde sig til hinanden og den samlede effekt , du ønsker at opnå . Også huske på, den virkning hver farve har på humør , så du kan matche dine farveskema med stemningen du håber at inspirere

Du skal bruge: .
Træ
Medium-density fiberboard ( MDF ) .
Kee Klamps .
Krydsfiner , helst baltiske birk .
Hammer , søm .
Saw .
Skruetrækker , skruer .
Tænger .
Målebånd .
T-kvadrat .
Blyant .
Papir .

Hvordan vælger farver , der går godt sammen

Billede et farvehjul . Du kan bruge et farvehjul to forskellige måder at vælge farver , der vil matche , enten til at fremstille en komplementære farve ordning eller en tilsvarende farveskema . En supplerende farveskema er dannet ved at vælge nuancer overfor hinanden på farvehjulet , såsom blå og orange eller gul og lilla . De analoge farveskema er dannet ved at vælge farver , der ligger ved siden af hinanden på farvehjulet , såsom blå , blå -grøn , og grøn .
Også ved hjælp af en monokromatisk farveskema , baseret på forskellige nuancer af samme farve , er en anden måde at vælge farver , der går godt sammen .

Brug farver fra naturen

Farver fundet sammen i naturen vil skabe en tiltalende udseende til dit hjem . Tænk på blå himmel og hvide skyer , så forestiller et soveværelse indrettet i de samme beroligende nuancer . Grøn og gul er en anden af naturens foretrukne par : majs på marken , solsikker blæser i vinden , foråret påskeliljer , alle fremkalde en følelse af sundhed og velvære , som du kan genskabe i dit hjem ved at vælge disse farver . De forskellige nuancer af gylden brun i en efteråret hvedemark kan lånes til at skabe en afslappende rum , måske i et rum, hvor du ønsker at ændre ud tilbehør til ferier eller sæsoner , såsom stuen .

Match farver med dit humør

Prøv at vælge farver , der vil blive sympatisk med de stemninger , du ønsker at inspirere . Blå og grøn er beroligende farver og ofte bruges i soveværelser , men hvis du bor i et nordlige klima , hvor du ikke får meget solskin om vinteren , en blød gul loftet eller på væggen farve kan løfte dit humør og hjælpe med at administrere Sadd ( Seasonal Affective depression disorder) . En krydderi-farvet køkken eller spisestue vil stimulere appetitten , men vær sikker på det er den effekt du går efter. Måske er din families appetitten er allerede temmelig god , og hvis det er tilfældet, kan du prøve stampemaskiner dem ned med en sprød blå og hvid farve ordningen
Farve , i det mindste væg farve , forholdsvis billige er at ændre , så hovedreglen . er at vælge hvad du vil , de farver , der gør dig glad , og vær ikke bange for at eksperimentere .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer udvendige flise på en veranda
 • hvordan man kan vælge farve på lysstofrør
 • hvordan man kan male soveværelse vægge hvide
 • hvordan man finder kobber i en maling chip
 • Lys brændende tips til soja stearinlys
 • hvordan man kan ændre et skab i et arkivskab
 • hvordan du vælger den perfekte område tæppe til alle rum
 • hvordan man kan re - overflade dine køkkenskabe
 • hvordan man kan male et betongulv til at acceptere male epoxy
 • hvordan du installerer en garage bevægelsesføler lys
 •