hjemmelavet ideer til en seng baldakin

hjemmelavet ideer til en seng baldakinEn baldakin tilføjer en dramatisk element i et soveværelse . Canopy senge har stillinger , som du kan hænge en bred vifte af gardiner eller swags fra . Du kan have en baldakin , selvom du ikke har en plakat seng ved at gøre en hjemmelavet projekt . Tilpasning af en baldakin selv giver dig mulighed for at bruge den nøjagtige struktur og dimensioner , der arbejder for din plads

Hjemmelavet Runde Canopy

En runde baldakinen er en no-sy -projekt . Køb en stor brodérrammen fra et håndværk butik og to gardin paneler med stang lommer . Åbn rammen , og placer gardiner på det . Skruen strammer rammen sammen . Bindebånd på rammen og hænge fra loftet med en gryde rack krog . Hver gardin forhæng over den side af sengen , danner et telt . Dette projekt fungerer godt for daybeds eller at skjule en madras uden hovedgærde .

Canopy Hovedgærde Projekter

En baldakin kan dække væggen bag sengen og en del af loftet . Hænge en gardinstang mod væggen og en anden gardinstang i loftet over halvvejs mellem afslutningen af sengen og væggen . Den anden stang hænger med kæde og skrue øjne suspenderet fra loftet . Stof kæde dækker skjule uskøn elementer af sengen baldakin . Sy en stang lomme og Valance på forsiden af baldakinen for en prikken over i'et . Tyndt stof vil give dit værelse en hytte eller tropiske luft . Brug silke eller fløjl til en elegant eller traditionelle canopy .

Oprettelse af en baldakin kan være så simpelt som at binde en knude . Knude et langt stykke stof og hænge knude fra loftet . Du kan drapere baldakinen i hjørnerne af sengen , hvis der er nok stof eller tuck den bag madrassen .

Kid Sengehimler

Sengehimler tilføje en finurlig element til børnenes værelser. Brug en svingarm gardinstang til at fastgøre til loftet . Hænge et forhæng på begge sider til at danne en baldakin over en krybbe . Bruge lys stoffer såsom tyl eller sheers at lade lyset indAnbringe baldakinen sikkert til loftet og stop brugen, hvis dit barn slæbebåde på det .

Brug en baldakin til at tilføje indhold til en dobbeltseng eller gæsteværelse . En lille metal gardinstang hang tæt på loftet på siderne af sengen er en simpel hjemmelavet baldakin . Sy stang lommer på hver side at sikre baldakin og drapere et langt stykke stof over stænger til en moderne tage på en baldakin . Line banner med et koordinerende stof for ekstra renter.

Giv din teenager en funky boheme stil canopy . Sy sammen et virvar af lys tørklæder i lyse lilla , orange og hvid . Den tørklæder kan dække loftet og drapere ned i gardiner . Hænge baldakin fra kroge i loftet med fiskesnøre .

Anden Artikel

 • hvordan de skal dække indvendige betonklods vægge
 • boligtekstiler tema ideer
 • hvordan man kan gøre køkkenet fortelt gardiner
 • fælles design for yderdøren håndsæt
 • Delta vandhane hale stykke installation
 • hvordan man laver en konkret springvand
 • hvordan man kan designe dit soveværelse
 • ideer til en Mantel
 • maling ideer til en sport - tema soveværelse
 • hvordan man kan røre op trægulve
 •